Keystone logo
Claflin University

Claflin University

Claflin University

Invoering

De wereld heeft behoefte aan visionairs. Degenen die in staat zijn om te bedenken wat er mogelijk is en in kaart een cursus om er te komen.

Bijna 150 jaar geleden, Claflin brak barrières in het hoger onderwijs, waardoor het de eerste South Carolina universiteit open voor iedereen, ongeacht ras. Vandaag de dag, Claflin blijft voorbeeldige leerlingen van alle rassen en geslachten die aantonen dat er een passie om niet alleen hun eigen omstandigheden veranderen, maar om de wereld ook veranderen verwelkomen.

Wij zijn van mening dat de meeste leiders zijn gemaakt, niet geboren. Bovendien zijn wij van mening dat studenten met passie, integriteit en een bereidheid om hard te werken hebben een aangeboren vermogen om visionaire leiders te worden. Als Claflin student, wordt u uitgedaagd om uw volledige potentieel te realiseren, waardoor er hier met een ongeëvenaarde opleiding die u goed zal dienen in graduate school, in een carrière - en in het leven.

Visionair leiderschap

De leiders van morgen zijn visie. Zij zien verder. Zij handelen met een mondiaal perspectief. Visionaire leiders zijn ervan overtuigd om innovatief te zijn, om hun eigen pad te maken, om anderen te begeleiden. Zij geloven in zichzelf, omdat ze hun wereld te begrijpen en gemotiveerd zijn om het beter te maken. We zien de visionaire leider in u-en zal u helpen uw eigen visionair leiderschap te realiseren.

academische Excellence

Excellence is hier overal. Het kan worden gezien in de schoonheid van onze campus, de kwaliteit van onze faculteit, en het niveau van de instellingen waaraan onze afgestudeerden zijn toegelaten. Wij zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat je alles wat je nodig hebt om de hoge niveaus van excellentie te bereiken dat studenten hier bij Claflin gaan verwachten van zichzelf.

Life At Claflin

Onze gemeenschap is hecht, zodat de mogelijkheden voor betrokkenheid in overvloed. Je krijgt een volledige kalender van de campus activiteiten en evenementen te vinden, meer dan 66 studentenorganisaties, acht corpora, een dynamische student de overheid, een lonende religieus leven, en nog veel meer. Dit is een actieve, betrokken campus waar je meedoen-vroeg op, en vaak.

Real-world Experience

Onze studenten actief deel te nemen in de professionele onderwijskansen en waardevolle ervaring buiten het klaslokaal-en in het proces, bouwen ze zeer indrukwekkend cv. Uit onderzoek op hoog niveau, voor stages en co-ops, om de uitwisseling van studenten en studie in het buitenland, deze praktische ervaringen beschikbaar zijn over alle vier jaar van een Claflin onderwijs.

Life After Claflin

Onze afgestudeerden gaan ver. Ze vertrekken om te studeren aan Amerika's meest toonaangevende graduate en professionele scholen. Ze gaan op een groot succes als visionaire leiders in toonaangevende bedrijven en organisaties in het hele land en over de hele wereld. Ze vertrekken met een opleiding ongeëvenaard, een die leidt tot een succesvolle carrière en een vervuld leven.

Volgende stappen

Wij ontwikkelen visionaire leiders door uitdagende onze studenten om de mogelijkheden te bedenken voor hun leven. Dit gaat niet alleen over de voorbereiding van u voor een carrière. Het gaat over de voorbereiding naar de beste "u" mogelijk geworden. Ben je klaar om je potentieel als een visionair leider vervullen? Meer informatie over de levensveranderende, wereldveranderende onderwijs hier bij Claflin University.

Locaties

  • Orangeburg

    400 Magnolia Street

Vragen