Keystone logo
Claflin University Bachelor of Science in Computer Science
Claflin University

Bachelor of Science in Computer Science

South Carolina, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Claflin301

De faculteit Wiskunde en Informatica streeft ernaar om programma's in het algemeen onderwijs, wiskunde-onderwijs, en pre-engineering te bieden voor studenten die professionele carrière of graduate studie voort te zetten op het gebied van wiskunde, informatica, computer engineering en management informatie wetenschappen. Dit programma is bedoeld voor studenten van plan om graduate school te gaan naar MS of Ph.D. verdienen graad en / of streven naar een positie in de industrie of de overheid als software (cyber security) specialist.

Leerplan

De Claflin University undergraduate Computer Science (CS) leerplan biedt een sterke basis in de informatica, alsmede gespecialiseerde kennis door de keuze van het spoor van de student. De CS curriculum levert kennis die van toepassing is op veel gebieden, waaronder veel gebieden van techniek, wetenschap en geneeskunde. Het curriculum bepaalt dat een student een minimum van 50 uur van de informatica cursussen moeten nemen.

Wetenschappelijke methode en wetenschappelijk onderzoek praktijken vallen ook onder in Sophomore, Junior en Senior seminar cursussen met de eis van het indienen van het werk in de richting van de voltooiing van de Senior Capstone Project.

Student Kansen en Experience

Studenten werken met outreach initiatieven om de computer science onderwijs op alle niveaus te verbeteren. Een van deze initiatieven is het STARS (Students & Technologie in Academia, Research & Service) Alliance een regionale partnerschappen tussen de academische wereld, de industrie, K-12 en de gemeenschap om lokale programma's te versterken door zich te richten op de K-12 outreach, dienstverlening aan de gemeenschap, student leiderschap en het berekenen van de diversiteit onderzoek.

Studenten werken met een groot aantal programma's gericht op het vergroten van de rekenpijplijn door het verkrijgen van studenten die geïnteresseerd zijn in de STEM disciplines en toekomstige technologische carrières. Deze programma's zijn onder andere The Association of Computing Machinery (ACM) en de National Society of Black Engineers (NSBE). Onze studenten voeren outreach-activiteiten aan de lokale basisscholen, middelbare en hoge school in een gezamenlijke inspanning om de participatie in de informatica voor ondervertegenwoordigd minderheden en meisjes te verbreden bevatten. Deze workshops zijn onder andere het onderwijs jongens en meisjes van K-12 kunnen programmeren, websites ontwikkelen en programma robots.

Carrière en Outcomes

Afgestudeerden van de Wiskunde en Informatica programma zal in staat zijn om hun kennis van wiskunde en informatica van toepassing op de discipline. Studenten zullen in staat zijn om een ​​probleem te analyseren en te definiëren het passend zijn oplossing eisen. Studenten zullen in staat zijn om te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren en evalueren van een computer-based systeem, proces of programma aan de wens te voldoen. Zij zullen in staat om effectief te werken aan teams om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Een diploma in de informatica biedt vele mogelijkheden. Carrière mogelijkheden zijn eindeloos. Vacatures worden dagelijks steeds meer met concurrerende salarissen en een zekere toekomst. Dus wat kan men doen met een baan in de informatica?

De afgestudeerde kan uitgegroeid tot een

 • Software applicatie-ontwikkelaar
 • Computer Systems Analyst
 • Computer Systems Engineer
 • Network Systems Administrator
 • Database Administrator
 • Business intelligence analyst
 • Webontwikkelaar
 • Computer Programmeur
 • Software Systems Developer
 • Software Quality Assurance (QA) TesterOver de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc (Hons) in computerwetenschappen - specialisatie data-analyse
  • Kuala Lumpur, Maleisië
 • BSc in informatica webontwikkeling
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • Computer Engineering (BS)
  • Binghamton, Verenigde Staten