Keystone logo
Clarion University of Pennsylvania

Clarion University of Pennsylvania

Clarion University of Pennsylvania

Invoering

Tussen de glooiende heuvels van het westen van Pennsylvania bevindt zich Clarion University, de thuisbasis van 4.400 studenten. Deze moedige, zelfverzekerde studenten bouwen aan een mooie toekomst door uitdagende academici en verschillende interesses, en werken samen met een stad van 5.300 mensen die hen omarmen.

De Clarion University of Pennsylvania biedt transformatieve, levenslange leermogelijkheden door middel van innovatieve, nationaal erkende programma's die worden aangeboden in inclusieve, studentgerichte omgevingen.

Studenten omarmen leren op onze schilderachtige Clarion-campus, die is geëvolueerd sinds het begin in 1867, en op onze groeiende en gevierde Venango-campus in Oil City. Studenten hebben ook de mogelijkheid om diploma's te behalen via Clarion Online, een gevestigde nationale leider in online onderwijs. De Clarion-faculteit zijn ervaren online docenten, die de overgang van studenten naar afstandsonderwijs hebben vergemakkelijkt tijdens de COVID-19-pandemie.

Clarion bereidt zijn studenten voor op het gebied van zaken, onderwijs, gezondheid, wetenschap en kunst met een kleine student-tot-faculteit ratio en nationaal en internationaal geaccrediteerde programma's. De Clarion University of Pennsylvania is sinds 1948 continu geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

Stage en studie in het buitenland verbreden de horizon van studenten.

Met financiële hulp en beurzen kunnen studenten profiteren van opwindende onderwijskansen. Meer dan 80 procent van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp. Naast meer dan 175 academische programma's, genieten studenten van Clarion University ook van een verrijking van hun persoonlijke leven. Met meer dan 170 studentenorganisaties, waaronder academische, atletische, intramurale, Griekse, politieke, multiculturele, dienstverlenende en speciale belangengroepen, worden studenten individuen en leiders bij Clarion. Door deze kansen op academisch en studentenleven hebben onze studenten interactie met andere studenten uit 45 staten en 14 landen.

Studenten wonen in suites op de campus en in nabijgelegen appartementen van de universiteit, die allemaal routinematig worden bewaakt door de universiteitspolitie. Het assortiment aan eetgelegenheden omvat Eagle Commons (eetzaal voor studenten), Starbucks, foodcourts en cafés. Main Street, vol met speciaalzaken en lokale cafés, ligt op steenworp afstand van onze Clarion-campus, waardoor studenten een integraal onderdeel van de gemeenschap kunnen zijn. Busvervoer rond Clarion wordt verzorgd en bedient veel van de plaatselijke winkels en restaurants.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Clarion

    Wood Street,840, 16214, Clarion

    Vragen