Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Invoering

De afgestudeerde programma's van Clarkson passen in je toch al drukke leven.

We begrijpen dat onze studenten een zeer boeiend leven leiden. Het zijn recente studenten die op zoek zijn naar dat concurrentievoordeel. Ze zijn ouders. Het zijn toekomstige dokters en leraren. Het zijn ondernemers, innovators en uitvinders. Het zijn fulltime werknemers bij Fortune 500-bedrijven. Het zijn vrijwilligers in hun gemeenschap.

Daarom hebben we flexibele opties gecreëerd die passen bij uw levensstijl. Online, onsite op een van onze vier locaties in de staat New York of met hybride (een mix van online en onsite) opties kunt u cursussen volgen in de ruimte die voor u werkt. Met parttime en fulltime mogelijkheden kunt u uw programma op uw tijd voltooien.

En het beste deel? Je krijgt een hoogwaardig, geaccrediteerd onderwijs dat zal leiden tot toekomstig succes in jouw vakgebied, gegeven door facultaire experts in een kleine klasomgeving.

Over de Graduate School

Bij Clarkson is innovatie impact. Studenten die Clarkson kiezen voor graduate en professionele programma's komen hier met een doel: kennis vergroten, ideeën verkennen die de samenleving aandrijven en zinvolle carrières opbouwen. Door middel van een wereldwijd relevant curriculum en betrokkenheid bij leiders in de industrie, het bedrijfsleven en het onderwijs, bent u bereid om complexe systemen te begrijpen, verbindingen tussen mensen en velden tot stand te brengen en creatieve oplossingen te vinden voor enkele van de meest vervelende uitdagingen van vandaag. Je verdiept je kennisbasis om je ideeën te versnellen tot geweldige producten en organisaties te leiden die impact hebben.

Verbindingen maken het verschil. Het Clarkson alumninetwerk is meer dan 40.000 mensen sterk en zit vol met leiders die invloedrijke organisaties inspireren, ideeën produceren die de manier waarop mensen leven veranderen en op een zinvolle manier omgaan met de huidige studentenorganisatie. Onze decanen en faculteit overleggen regelmatig met hun eigen adviesraden, bestaande uit brancheleiders, alumni-werkgevers, onderzoekspartners, denktankconsortiumleden en leeftijdsgenoten in de wetenschap. Als ingeschreven afgestudeerde student kun je profiteren van Clarkson's Alumni Association-programma's en toegang krijgen tot onze Career Center-services om je professionele ontwikkeling te bevorderen.

Streng en persoonlijk. Van Fulbright en National Science Foundation Scholars tot zeer erkende werkprofessionals en onderzoekers die samenwerken met de thought leaders in de industrie, de faculteit van Clarkson brengt hun eigen ervaringen en netwerken in hun onderwijs en advies. Ze kunnen betrekking hebben op de eisen van het leven buiten het klaslokaal, of je nu een werkende ouder bent, een carrièredoel of een vrijwilliger in de gemeenschap. Je leert de faculteit persoonlijk kennen, aangezien de groepsgrootte opzettelijk klein is in alle leermodi: ter plaatse, online, fulltime en parttime.

De moeite waard. De educatieve aanpak van Clarkson levert resultaten op. Volgens de Brookings Institution verhoogt een Clarkson-diploma de verdiensten van afgestudeerden in het midden van de carrière met meer dan 40%. PayScale Inc. rangschikt Clarkson in de top 12 van Best Master's Degree-Granting-programma's op basis van salarispotentieel. En een op de vijf Clarkson-alumni is al een CEO, de eigenaar van een bedrijf of heeft een leidinggevende functie.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

onderscheidingen

 • 95% van de onderwijsprogramma afgestudeerden geplaatst in 3 maanden na afstuderen
 • Meer dan 90% van de afgestudeerden van het MBA-programma wordt binnen 3 maanden na het afstuderen geplaatst
 • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, America's Best Colleges 2016
 • Best Colleges for Veterans, US News & World Report, America's Best Colleges 2016 .
 • Online MBA-programma gerangschikt als een van de top 40 in de natie, US News & World Report 2015 .
 • Top 50 Amerika's meest ondernemende universiteiten, Forbes
 • Beste online Graduate Business-programma's, US News & World Report, Beste online programma's

Graduate School Mission

In overeenstemming met de missie van de Clarkson University is de Graduate School volledig toegewijd aan het succes van onze afgestudeerde gemeenschap van wetenschappers en onderzoekers. We streven naar uitmuntendheid in de belangrijkste dimensies van de ervaring van afgestudeerden door:

 • Getalenteerde, diverse en gemotiveerde studenten aantrekken, werven en behouden
 • Studenten en docenten een gecoördineerde, hoogwaardige service bieden
 • Industrie-academische partnerschappen bevorderen om de groei van onderzoeksinitiatieven en carrièremogelijkheden te ondersteunen
 • De centrale bron zijn voor alle afgestudeerde dingen

Graduate School Vision

Om een centrum van wereldklasse te zijn voor werving, onderwijs, onderzoek en service voor afgestudeerden.

Missie, visie en waarden van Clarkson

De academische programma's van Clarkson University en de educatieve ervaring omvatten grenzen en variëren sterk in inhoud. De kern van de educatieve en operationele processen van de instelling zijn fundamentele doelen en waarden die een gemeenschappelijke ervaring definiëren die de groei van elke Clarkson-student vormt. De universiteit heeft haar missie, visie en waarden verwoord en gebruikt via haar strategische planningsproces deze verklaringen van doel en identiteit om Clarkson's voortdurende richting en evolutie naar uitmuntendheid te evalueren en te bevestigen.

Onze campussen

Clarkson bestaat uit drie fysieke campuslocaties in de staat New York.

Potsdam - Onze hoofdcampus van 640 beboste en waterkant hectare is de thuisbasis van alle niet-gegradueerde opleidingen, vele master- en Ph.D. programma's, evenals onderzoekscentra, sportfaciliteiten en woningen voor bijna 4.000 studenten.

Schenectady - In het hart van Schenectady, onze Capital Region Campus (CRC) is de thuisbasis van verschillende graduate en professionele studieprogramma's, K-12 outreach-programma's en een multifunctionele faciliteit.

Beacon - Aan de oevers van de Hudson River ligt Clarkson's Beacon Institute for Rivers and Estuaries, waar thuishaven is voor graduate-programma's, baanbrekend wateronderzoek en K-12-outreach-programma's.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Vragen