Keystone logo
© Eva Dang
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

Invoering

Je zult ver gaan om betere faciliteiten te vinden om te studeren voor cursussen in landbouw, voeding, tuinbouw of paarden. Met voortdurende investeringen houden we onze faciliteiten up-to-date zodat niet alleen onze studenten kunnen profiteren, maar ook mensen uit de industrie die hun professionele ontwikkeling voortzetten via onze korte cursussen.

Oefening baart kunst

Als je een hands-on persoon bent die niet de hele dag achter een bureau wil zitten, dan zijn onze cursussen en de carrières waar ze naartoe leiden perfect voor jou. Relevante praktijkervaring, in moderne gespecialiseerde faciliteiten, maakt deel uit van al onze cursussen.

Industrielinks

CAFRE heeft uitstekende banden met bedrijven en organisaties , waarvan vele onze afgestudeerden in dienst hebben. Zij tonen hun steun door het bieden van stages, gastdocenten en praktijkgerichte cursusprojecten. Bedrijven doneren ook genereuze beurzen om onze studenten in het hoger onderwijs te helpen de kosten van het behalen van een diploma te financieren.

Grote vooruitzichten op een baan

Studenten studeren aan CAFRE omdat ze gepassioneerd zijn over het volgen van een carrière in het door hen gekozen studiegebied. Onze resultaten spreken voor zich - meer dan 92% van onze afgestudeerden krijgt binnen zes maanden na het voltooien van hun opleiding een baan of gaat door naar een vervolgopleiding.

Gerichte campussen

Bij CAFRE wordt u als individu behandeld, aangezien het personeel de 1.700 studenten op onze drie campussen leert kennen. Het personeel is vriendelijk en benaderbaar en zorgt ervoor dat u zowel persoonlijk als academisch wordt ondersteund om uw potentieel te bereiken.

Financiële steun

Met concurrerende tarieven voor hoger onderwijs en huisvestingskosten, zul je merken dat studeren bij CAFRE niet zo duur is als je dacht. Onze voltijds bijscholingscursussen worden gefinancierd door het ministerie van Landbouw, Milieu en Plattelandszaken en de meeste studenten komen in aanmerking voor die financiering. Bedrijven en organisaties in heel Ierland ondersteunen studenten door middel van het schenken van beurzen.

Universitair leven

Als je studeert aan onze Foundation of Honours Degrees, gevalideerd door Ulster University, kun je een 'Associate Student' worden. Je krijgt een studentenkaart, toegang tot de bibliotheken van Ulster University en een lidmaatschap van het Sports Center om maar een paar voordelen te noemen. Studenten die studeren aan de Honours Degree in Agricultural Technology zijn studenten van de Queen's University en kunnen toegang krijgen tot de middelen van de universiteit.

Ervaren personeel

CAFRE is een 'Access Partner' van de Higher Education Authority die het college in staat stelt hun middelen te gebruiken om het onderwijs te verbeteren, te informeren en te verbeteren door extra ontwikkelingsmogelijkheden voor het personeel te bieden.

Nog steeds niet klaar?

Na het behalen van een diploma kun je je aanmelden voor de masteropleiding Business for Agri-Food and Rural Enterprise. Dit is een postdoctorale opleiding van Queen's University Belfast, afgeleverd op Loughry Campus, Cookstown.

Locaties

  • Antrim

    Tirgracy Road,45, BT41 4PS, Antrim

    Vragen