Keystone logo
College Of Applied Sciences, Sohar

College Of Applied Sciences, Sohar

College Of Applied Sciences, Sohar

Invoering

College of Applied Sciences - Sohar is een van de zes hogescholen onder het ministerie van Hoger Onderwijs, opgericht in 1990 en gelegen in de stad Sohar in het gouvernement van Noord-Albatinah.

De visie van de hogescholen ligt in het spelen van een cruciale rol bij het presenteren van Oman aan de wereld als een ontwikkelingsland, weerspiegeld in het bijdragen aan het veld van toegepaste wetenschappen, en in de ontwikkeling van de kennisgemeenschap tot wat bevestigt met de Omaanse culturele normen.

De missie van het college ligt in het creëren en overdragen van kennis door samenwerking, loopbaanbegeleiding en de intensieve samenwerking met studenten, de lokale gemeenschap en de arbeidsmarkt om de ondersteunende omgeving te creëren die zou weerspiegelen in de ontwikkeling van Oman in de mondiale arena. .

De hogeschool verleent bachelors in engineering, in de volgende minoren: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Chemische Technologie. Het college verleent ook bachelors in informatietechnologie, in de volgende minoren: softwareontwikkeling, databasebeheer, netwerken en beveiliging.

De decaan van het college zorgt voor het beheer van de academische, administratieve en financiële verantwoordelijkheden in het college naar wat overeenkomt met en bevestigt met de basiswetten en -reglementen van de hogescholen en wat daarin wordt vermeld, en hij wordt bij de uitvoering van de missie bijgestaan door de twee plaatsvervangers. decanen.

Locaties

  • Sohar

    Sohar, Oman

    Vragen