Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Invoering

Gelegen aan de zuidoostelijke Atlantische kust in Brunswick, halverwege tussen Savannah en Jacksonville, Florida, de College of Coastal Georgia is een undergraduate college aan de Universiteit Stelsel van Georgië. Het college biedt een betaalbare en interactief onderwijs in de natuurlijke schoonheid en overvloedige zonneschijn van Georgië Golden Isles, een gebied bekend om world-class golfbanen en resorts, evenals verbazingwekkende diversiteit van de maritieme habitats, wilde dieren en zeedieren.

Leerlingen ontdekken kansen op alle niveaus: in leidinggevende functies in alle aspecten van het leven op de campus; in de betrokkenheid van de gemeenschap door middel van de service-learning, hands-on toepassing van lesmateriaal, een geest van vrijwilligerswerk en een verbintenis tot het maken van positieve veranderingen; in honours programma's, stages, beurzen en beurzen die natuurlijke nieuwsgierigheid te stimuleren; en on-campus werkgelegenheid en beurzen die niet alleen te bevorderen college betaalbaarheid, maar ook academisch, atletisch, en participatie activiteitenprogramma aan te moedigen.

Het College Bureau van Recreatie en Wellness ondersteunt student activiteiten die profiteren van de nabijheid van de Academie op de twee grote stranden met snelle ritten over de verhoogde weg om ofwel St. Simons Island en Jekyll Island. Passes naar Jekyll Island worden uitgegeven aan studenten fulltime, die toegang geeft tot alle voorzieningen van de kust speelplaats van de staat. Off-campus avontuur excursies naar St. Simons Island onder andere stand-up paddle boarding en kajakken. Studenten kunnen nemen om het water evenals wandelt over de stranden en paden van onze regionale ecosystemen-veld gerichte leren in een kust-omgeving die is een levend laboratorium en één van de eerste aangewezen, beschermde wetlands in de natie.

Het college biedt baccalaureaat graden in American Studies, Biologische Wetenschappen, Business Administration, Onderwijs, Gezondheid Informatica, Wiskunde, Nursing (BSN), Psychologie, Public Affairs en sinds kort een graad in de Interdisciplinaire Studies toegevoegd. Door middel van een actief programma van stages en service-learning, studenten team met de gemeenschap partners, zoals het Georgia Department of Natural Resources, de Jekyll Island Autoriteit en het Georgia Sea Turtle Center, het Zuidoost-Georgia Health System, en de Federal Law Enforcement Training Center for opwindende ervaringen in real-world toepassing van cursussen in de gemeenschap. Studenten in alle disciplines zinvolle mogelijkheden om samen te werken met de faculteit, co-authoring en co-presentatie van inhoudelijke onderzoek en rapporten.

Faculteit genieten en te ondersteunen student interactie, die als mentors, adviseurs, en zelfs interveniënten ten behoeve van de studenten buiten de uren van de klas voorbereiding en onderwijs. Studenten worden bekend onder de naam, niet alleen door de klasgenoten, maar door docenten en personeel. De visie van het college is om een ​​college van de keuze voor studenten binnen Georgië en daarbuiten, het verstrekken van een toegankelijk en betaalbaar onderwijs. Pleiten voor excellentie in wetenschap en betrokkenheid van de gemeenschap, het college bevordert student leiderschap, academische progressie en tijdige afstuderen door middel van studentgerichte programma's die een rijke en gevarieerde student ervaring te bieden.

Bekend om een ​​prachtige campus, alle, maar een gebouw van het College is ofwel gebouwd of gerenoveerd in de afgelopen zes jaar en de bouw is begonnen op een tweede-suite op basis van residentie. Sinds de toetreding tot de Zuidelijke Staten Athletic Conference in 2011, hebben de Mariners hun stempel op de sport-scene, het winnen van de NAIA mannen nationale golf kampioenschap in 2014. Coastal Georgië atletiek programma ondersteunt momenteel acht competitieve sporten teams: drie mannen teams (basketbal, golf en tennis) en vijf damesteams (basketbal, golf, tennis, softbal, en volleybal). De golf, tennis en volleybal teams zijn nationaal gerangschikt.

Dit is een campus die nauwkeurig kan worden omschreven als een zorgzame gemeenschap van betrokken, interactieve studenten, docenten en personeel. Studenten kunnen naar Coastal Georgia komen om een ​​reden, maar ze blijven voor velen.

Mission Statement

Als een state college van de Universiteit Stelsel van Georgië, zal het college van Coastal Georgia een college van de keuze voor de bewoners van Georgië en daarbuiten door middel van een toegankelijke en betaalbare kwaliteit van het onderwijs. Pleiten voor excellentie in wetenschap en betrokkenheid van de gemeenschap, het college bevordert student progressie en tijdige afstuderen door middel van studentgerichte programma's die een rijke en gevarieerde student ervaring te bieden. Studenten worden voorbereid op zinvolle loopbanen, gevorderde studie, een leven lang leren, en deelname aan een globale en technologische samenleving. De instelling zal associëren en baccalaureaat graden dat de intellectuele, economische en culturele behoeften van de gemeenschap en de regio te ondersteunen.

Visie

Het college van Coastal Georgië zal een college van de keuze voor studenten binnen Georgië en daarbuiten, het verstrekken van een uitstekende opleiding voor de leiders en burgers van morgen door middel van service learning, mondiale bewustwording en betrokken ondernemerschap.

Waarden

Het college van Coastal Georgia de kernwaarden van het frame van de missie en visie, en begeleiden van de instelling door de veranderende tijden en het stellen van prioriteiten:

Kwaliteit onderwijs:

Toewijding aan het leveren van hoge kwaliteit, innovatieve en flexibele opleidingsmogelijkheden en diensten op een toegankelijke studentgerichte omgeving, het creëren van een klimaat van ontdekking dat waarden en omvat zowel onderzoek en creativiteit; verwachten dat studenten om actief de verantwoordelijkheid voor hun opleiding te nemen; bevorderen close student-docent obligaties; bieden voortdurende beoordeling van de academische programma's; integreert alle programma's die toegang student en succes te bevorderen.

Verworven Competenties:

Integreer zinvolle ervaringsgerichte en holistische dienstverlening aan de gemeenschap op de campus en in de bredere gemeenschap met instructie en reflectie aan de leerervaring verrijken, het bevorderen van een houding van vrijgevigheid in dienst, het onderwijzen van burgerzin en het versterken van gemeenschappen.

Global Awareness:

Inzet voor het verstrekken van onderwijs met toegevoegde waarde door het bevorderen van cross-cultureel begrip, het bevorderen van respect en waardering onder en tussen studenten, docenten en personeel, en het cultiveren van samenwerkingsverbanden met internationale programma's en wereldwijde gemeenschappen.

Leiderschap:

Advocate leidinggevende rollen die verdedigen professionaliteit, verantwoordelijkheid en motivatie door middel van verbeterde vaardigheden in de organisatie, planning, het oplossen van problemen, en communiceren om studenten voor te bereiden om werknemers van morgen en de veranderende behoeften van de ontwikkeling van de regio te voldoen.

ondernemerschap:

Bezielen exploratie en innovatie in het leerproces, terwijl het verankeren van deze ondernemende strategieën in sociale en maatschappelijke doeleinden.

Locaties

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Vragen