Keystone logo
College of Coastal Georgia Bachelor in het onderwijs
College of Coastal Georgia

Bachelor in het onderwijs

Brunswick, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bachelor of Science in het onderwijs

Een mix van traditionele en niet-traditionele benaderingen van de voorbereiding van de docent met een focus op inhoudelijke kennis deskundigheid, effectieve leerstrategieën en klassenmanagement, zal afgestudeerden het beroep van leraar klaar om de uitdagingen van de huidige en toekomstige klaslokalen te ontmoeten in te voeren. Leraar kandidaten volledige beroepsonderwijs cursussen, inhoud cursussen in de wiskunde, wetenschappen en lezen en gestructureerde, bewaakte veld ervaringen in de scholen.

De Bachelor of Science in het onderwijs met een dubbele major in de vroege kindertijd en speciaal onderwijs voldoet aan de door de University System of Georgia, het Georgia Professional Normen Commissie en de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding normen. Leraar kandidaten een succesvolle afronding van dit programma zal worden gecertificeerd in de vroege kinderjaren en speciaal onderwijs, rangen K-5.

EDUCATION101

Kerncurriculum

De vroege kindertijd / speciaal onderwijs programma vereist de voltooiing van 124-126 krediet uur, waarvan 60 aan de Core Curriculum gebieden A te voltooien door middel van F. de volgende gebied F cursussen zijn voorwaarden voor dit programma: EDUC 2110, EDUC 2120, EDUC 2130, ISCI 2001 ISCI 2002 en MATH 2008. Studenten worden sterk aangeraden om regelmatig te werken met een opleiding adviseur bij voltooiing van de basisvorming.

Toelating tot de Teacher Education Program

Voorafgaand aan de inschrijving in het semester dat de leraar kandidaten beroepsonderwijs opeenvolging van natuurlijk werk begint, zijn studenten verplicht om toegelaten te worden tot de lerarenopleiding. Aanvragen voor toelating tot de Teacher Education Program zijn verschuldigd op of vóór 1 februari voorafgaand aan de junior jaar, Fall Semester. De toegang is concurrerend in de natuur en succesvolle aspirant leraar moeten de kandidaten voldoen aan de volgende minimumcriteria:

 • een cumulatieve GPA van 2,5 of hoger op alle cursussen.
 • succesvolle afronding van de GACE Program toelatingsassessment of een vrijstelling op basis van goede scores op de SAT of ACT *
 • voltooiing van de GACE Georgia Educator Ethics Assessment (Program Entry [350])
 • een graad van C of beter in alle gebied F cursussen
 • voltooiing van de Gebieden AG in het kerncurriculum
 • indiening van drie Teacher Kandidaat Disposition Evaluaties (ten minste één van een EDUC professor)
 • bewijs van verzekering voor onrechtmatige daad
 • een succesvolle criminele achtergrond controleren (uitgevoerd door de GaPSC)
 • GaPSC Pre-service Certificate Application

Studenten kunnen vrijgesteld van GACE als zij:

 • Score 1000 of hoger op de SAT (verbaal, wiskunde)
 • Scoren 43 of hoger op de ACT (Engels, wiskunde)
 • Geslaagd voor de CBEST, CLAST of FTCE (California / Oregon / Florida)
 • Geslaagd voor de Praxis ik voorafgaand aan 2007/03/06

Voortzetting in de Teacher Education Program

Eenmaal toegelaten tot de Teacher Education Program, moet leraar kandidaten minimaal 2.75 GPA of hoger elk semester verdient en verdien een C of beter in alle beroepsonderwijs cursussen. Periodieke controle door het programma faculteit met betrekking tot leraar kandidaat voortgang van hun kennis, vaardigheden en disposities wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de leraar de kandidaten voldoen aan hoge eisen. Afronding van beroepsonderwijs cursus werk omvat hoorcolleges, practicum cursussen waar gewerkt leraar kandidaat met kinderen op openbare scholen onder toezicht van een gecertificeerd docent en een college supervisor, seminar cursussen die overzicht informatie over komende opleiding werk te bieden, en professionele ontwikkeling seminars die voorzien aanvullende kennis en vaardigheden verder hoorcolleges.

Afstuderen Eisen

Voor het afstuderen, zijn allemaal leraar kandidaten die nodig is om de edTPA nemen, om met succes te voltooien de Capstone Integrated stage, en de GACE inhoud tests voor certificering door het Georgia Professional Standards Commission passeren.

Professional Education Curriculum

Het beroepsonderwijs opleiding bestaat uit 64 krediet uur met cursussen in de wiskunde, de vroege jeugd, speciaal onderwijs, lezen, lichamelijke activiteit en gezondheid, en muziek en kunst. In de onder de volgende gids vermeld professionele opleidingen vormt de basis voor de inhoud: ECED - inhoud van de cursus richt zich vooral op de vroege kindertijd; ECSP - inhoud van de cursus richt zich op een combinatie van de vroege kindertijd en speciaal onderwijs; SPED - inhoud van de cursus richt zich vooral op het speciaal onderwijs; en RDNG - inhoud van de cursus richt zich vooral op alfabetisering en leesonderwijs. In de laatste twee jaar van de studie al leraar kandidaten te voltooien dezelfde cursus volgorde en in het veld ervaringen als cohort.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen