Keystone logo
College of Coastal Georgia Bachelor of Science in de biologie
College of Coastal Georgia

Bachelor of Science in de biologie

Brunswick, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bachelor of Science in de biologie

CCGAbist

Het ministerie van Natuurwetenschappen (DNS) biedt een baccalaureaat in de biologische wetenschap die studenten voorbereidt op een loopbaan als professionele biologen in een breed scala van gebieden. Ons programma biedt drie tracks van de studie: Coastal Ecology, Lerarenopleiding in het secundair onderwijs of een Pre-Professional route, voor studenten die van plan zijn in de geneeskunde, diergeneeskunde, bio-medische wetenschap, tandheelkunde, apotheek of fysiotherapie om te gaan. Studenten worden ondergedompeld in interactieve klas en laboratorium ervaringen evenals veld ervaringen met betrekking tot hun gekozen spoor. De innovatieve en rigoureuze curriculum zullen de studenten voor graduate studies in een gekozen bio-medische wetenschap beroep, of carrièremogelijkheden voor te bereiden, zoals de middelbare school wetenschappelijk onderwijs, beheer van natuurlijke hulpbronnen en ecologisch onderzoek.

Onze Missie

biology103

De missie van het Department of Natural Sciences aan het college van Coastal Georgia is om de kennis en het vermogen om de complexe en gevarieerde natuur op alle niveaus van de organisatie te verkennen en de intellectuele groei van de vrije kunsten student in het kader van het wetenschappelijk perspectief te bevorderen bevorderen.Specifieke doelstellingen zijn onder meer:

 • Het aanmoedigen van actief leren door middel van laboratoriumexperimenten en buiten het veld ervaringen die benutten en inboezemen een waardering voor de unieke kustrijkdommen milieu
 • Het bieden van mogelijkheden om te participeren in wetenschappelijk onderzoek, stages, en de service binnen de lokale gemeenschap
 • Het ontwikkelen van kritisch denken vaardigheden die onafhankelijk denken en creatieve expressie te vergemakkelijken
 • Het voorbereiden van studenten voor een loopbaan in de natuurwetenschappen en voor toelating tot graduate programma's en professionele scholen.

Waarom Biologie aan Coastal Georgia?

biology101

kustgebieden locale van de Academie biedt de ideale natuurlijke omgeving voor-veld gerichte leren in kustecologie en mariene wetenschappen. affiliatie van de biologie programma met de Universiteit van Georgia Marine Dienst van de Uitbreiding (MAREX), en de Skidaway Instituut voor Oceanografie, zorgt voor een uitzonderlijke undergraduate onderzoek en in het veld ervaringen voor kustecologie studenten.De pre-professionele circuit zorgt voor een uitstekende ervaring om studenten voor te bereiden op graduate school, met inbegrip van de verschillende onderzoeken nodig zijn rode kaken gekozen specialiteit. De ervaring, diversiteit, en kwalificaties van de CCGA Natuurwetenschappen en Wiskunde faculteit bieden studenten met de academische discipline en vaardigheden om te slagen in hun gekozen gebied van de studie.

In aanvulling op de lokale natuurlijke hulpbronnen, studenten aan CCGA profiteren van een intieme campus met kleinere klassen. Onze faculteit zijn opvoeders met een passie voor hun gekozen velden. Ze zijn bereid om één-op-één hulp te bieden aan iedereen die het. Onze faculteit komen uit diverse academische achtergronden en hebben klaslokaal technieken, variërend van klassiek instructie aan de integratie van moderne technologie. Veel van onze faculteit ook onderzoek doen en bereid zijn om te dienen als onderzoek adviseurs voor studenten die willen hun eigen onderzoek belangen te verkennen.

Bij CCGA, we hebben ook diverse special-interest clubs centreren rond de wetenschappen. De DNS-gebaseerde clubs zijn onder andere biologie club, milieu-club, astronomie club, en geologie club. Deze organisaties bieden de studenten een kans om te ontmoeten met andere studenten die een passie voor bepaalde onderwerpen te delen. Clubs zijn open voor alle studenten.

CCGA biedt een rijke campus gemeenschap, academisch rigoureus programma's, en goed opgeleide docenten klaar om onze studenten te dienen. Plan een bezoek aan CCGA vandaag de dag om te zien of onze biologie programma geschikt is voor u!

biology102

Coastal Ecology

De Coastal Ecology concentratie bereidt studenten die van plan zijn carrière in ecologie, behoud biologie, mariene biologie, organismal biologie, bosbouw, het wild, of het beheer van natuurlijke hulpbronnen.

CCGAeco

Pre-Professional

De Pre-Professional concentratie bereidt studenten die van plan zijn om een ​​carrière in de microbiologie, cellulaire en moleculaire biologie, biotechnologie, geneeskunde, diergeneeskunde, bio-medische wetenschap, tandheelkunde, apotheek of fysiotherapie na te streven. Deze concentratie bereidt studenten voor professionele en graduate school programma's.

Voortgezet onderwijs

Het Voortgezet Onderwijs concentratie bereidt toekomstige afgeleide biologieleraren voor de regio en de staat. Hooggekwalificeerde en wiskunde docenten zijn bekend van cruciaal belang om het aantal van de middelbare school afgestudeerden die streven naar geavanceerde graden in Science, Technology, Engineering verhoging te zijn, en wiskunde (STEM). Deze concentratie is uitgelijnd met de richtlijnen curriculum van de Next Generation Science Standards; NCATE / NGSS Program Standards (2003).

CCGAchem

BIOCHEMIE

De Biochemie concentratie biedt studenten met een kwantitatief gerichte curriculum dat hun belangen in de biologie en scheikunde bruggen en bereidt hen voor de toegang tot verschillende professionele programma's in de medische sector, evenals graduate studies in de biochemie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BS in biologie
  • Chicago, Verenigde Staten
 • BSc in Maastricht Science Programme
  • Maastricht, Nederlanden
 • BSc (Hons) in Marine Science
  • Oban, Verenigd Koninkrijk
  • Daliburgh, Verenigd Koninkrijk
  • + 2 meer