Keystone logo
College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

Invoering

Kies de berging

Het College van Berg Saint Vincent is een nationaal erkende onafhankelijke, liberale kunstcollege. Communiceert zich aan de katholieke traditie en ecumenisme, en biedt meer dan 40 bacheloropleidingen, waaronder een groot aantal majors en minderjarigen en professionele voorbereiding op het gebied van boekhouding, zaken, communicatie, onderwijs en verpleegkunde.

Onze faculteit is eerst docenten. Bekend om hun superieure academische referenties en bekroond onderzoek, nemen zij deel aan een streng kerncursus, de persoonlijke aandacht die wordt besteed door een 13: 1 studentenfactor ratio, kleine klassen (gemiddeld 20), freshman seminaries, ongewoon rijke kansen voor studenten / Faculteit onderzoek, buitengewone keuzes voor internationale studie, de stages van New York City, en ons unieke Oxley Career Education Programma.

Door dit uitzonderlijke academische programma bereidt de berg studenten op voor een carrière, niet alleen een baan. Alle vakgebieden benadrukken analytische vaardigheden, kritisch denken, ethische verantwoordelijkheid en duidelijke overtuigende communicatie. Dit zijn de basis voor succes in elk beroep en de meest duurzame manier om in uw toekomst te investeren. Daarom nemen onze studenten en faculteiten zo'n grote trots in hun werk samen.

De berg is een zeer persoonlijke plek in een zeer grote stad. Onze bosrijke, 70 hectare grote waterkant campus ligt op slechts 12 mijl van het centrum van Manhattan. Onze locatie biedt ongeëvenaarde toegang tot de educatieve, culturele en carriere middelen van New York City en haar regio. Voor ons is de stad een klaslokaal. Kom en ontdek het College of Mount Saint Vincent!

Locaties

  • Bronx

    Riverdale Avenue,6301, 10471, Bronx

    Vragen