Keystone logo
Colorado State University College of Natural Sciences BELANGRIJK IN COMPUTERWETENSCHAP, SOFTWARE ENGINEERING CONCENTRATIE
Colorado State University College of Natural Sciences

BELANGRIJK IN COMPUTERWETENSCHAP, SOFTWARE ENGINEERING CONCENTRATIE

Fort Collins, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Software engineering omvat het ontwerpen, implementeren en onderhouden van computerprogramma's. Het ontwikkelen van moderne softwaresystemen vereist meer dan programmeervaardigheden en kernconcepten op het gebied van informatica. Het vereist software-engineeringvaardigheden, waar veel vraag naar is in de software-industrie.

De Software Engineering-concentratie richt zich op de concepten, technieken en tools die nodig zijn voor software-analyse, ontwerp, testen, onderhoud en teamwork. De cursussen omvatten hands-on werk met de software-engineeringtools die in de industrie worden gebruikt.

Deze concentratie combineert een rigoureuze informatica-graad met cursussen in softwareontwerp, softwaretests, projectbeheer en systeemanalyse en -ontwerp.

Leerresultaten

Na afronding van dit programma kunnen studenten:

Werk effectief in teams om computationele oplossingen voor complexe problemen te ontwikkelen.

Communiceer technische ideeën effectief schriftelijk en mondeling.

Volg vol vertrouwen een graduate studie of een professionele baan in software engineering en informatica.

Mogelijke beroepen

Naast de carrièremogelijkheden die openstaan voor alle afgestudeerden in de informatica, opent de concentratie van software engineering carrièrepaden die omvatten:

Softwareontwikkelaar, software-architect, full-stack ontwikkelaar, softwareprojectmanager, databaseprogrammeur, computersysteemanalist, webontwikkelaar, computer- en informatiesysteembeheerder, UX-ontwerper, cloudingenieur, ontwikkelaar van mobiele applicaties en docent.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen