Keystone logo
Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Comenius University in Bratislava, Faculty of Mangement

Invoering

Waarom studeren aan de faculteit Management?

De naam van de Comenius Universiteit in Bratislava is kwaliteit van wereldklasse.

In 2019 kreeg de Faculteit Management, Comenius University, als enige in Slowakije een excellente beoordeling in de database Excellent Business School.

Het gebruik van managementvaardigheden is universeel. In de praktijk wordt het echter steeds wenselijker, gezien de automatisering en robotica in de industrie, evenals de uitbreiding van shared services business centers en andere internationale organisaties in Slowakije. Je vindt werk in functies van bedrijfsdirecteur, financieel of personeelsdirecteur, salesmanager, via kwaliteitsmanager, marketing, proceseigenaar, analist, adviseur of projectmanager of eigen zaakvoerder. Er zijn veel mogelijkheden en naast studeren kom je erachter wat je aantrekt en op welk gebied je je wilt specialiseren en profileren. De studie biedt de mogelijkheid om een deel van de cursussen of de gehele studie in het Engels af te ronden, waardoor de afgestudeerden klaar zijn om in een internationale omgeving te werken. De Engelse taal is een zakelijke taal en daarom proberen we deze bij onze studenten te verbeteren.

Wij werken samen met potentiële werkgevers. Verschillende bedrijven nemen via hun vertegenwoordigers deel aan het onderwijs als gastdocent. In samenwerking met vertegenwoordigers van bedrijven die zijn aangesloten bij het Business Service Center Forum (BSCF), hebben we ook een aparte selectieve cursus "Skills for Success - from University to Practice" voorbereid. Werken met bedrijven, ondernemers en prominente persoonlijkheden brengt een verrijking van het leerproces en brengt onderwerpen naar voren die actueel zijn en worden gebruikt in bedrijven van vandaag. Een dergelijke onderlinge verbinding helpt studenten bij het nemen van beslissingen over specialisatiekwesties tijdens hun studie, maar ook in hun loopbaanpad. Verschillende bedrijven bieden tegenwoordig studentenstages en -posities aan die veel worden gebruikt door onze studenten.

Bachelorstudie (Bachelor)

De studie bestaat uit een groot aantal beroepsvakken die algemene onderwerpen van economie, economie, management, marketing, financiën en recht bestrijken, terwijl het ook gericht is op moderne trends in individuele onderwerpen en op de ontwikkeling van specifieke taal-, technische of presentatievaardigheden. De nadruk wordt gelegd op de toepassing van individuele methoden en technieken, inclusief het gebruik van applicatiesoftwaretools.

Afstudeeronderzoek (Master)

De masteropleiding biedt een diepgaande studie in kernvakken, waardoor uitgebreide kennis van management kan worden verworven, zelfs voor de behoeften van senior managementfuncties. Deeltijdstudie op masterniveau is geschikt als vorm van persoonlijke en persoonlijke ontwikkeling voor werkenden of ondernemers met de ambitie om hun kennis te verbeteren of aan te vullen.

Locaties

  • Bratislava

    Odbojárov,10, 820 05, Bratislava

    Vragen