Keystone logo
Concordia University Texas Bachelor of Science - Kinesiologie
Concordia University Texas

Bachelor of Science - Kinesiologie

Austin, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Hoe ziet het eruit om kinesiologie te studeren aan Concordia?

Kinesiologie studeren is een belangrijke stap in de richting van een carrière waarin je anderen helpt, en het programma is bedoeld voor studenten die een verschil willen maken in het leven van mensen. Ons doel is om studenten te helpen gedetailleerde kennis op te doen die hen zal helpen competente professionals te worden. Hoewel cursussen uitdagend zijn, zijn ze ook buitengewoon interessant, gericht op zowel technische informatie als praktische toepassing.

Een major Kinesiologie bereidt je voor op verschillende gebieden die verband houden met sport- en bewegingswetenschap. Veelvoorkomende loopbaantrajecten zijn:

Lesgeven en coachen

Persoonlijke training

Afstudeerprogramma's variërend van fysiotherapie tot sportmanagement

Onze cursussen bereiden studenten voor op een loopbaan in de kinesiologie, zoals coaching, atletische training en persoonlijke training na hun afstuderen, in afwachting van certificering. Studenten die geïnteresseerd zijn in graduate onderwijs zullen goed worden voorbereid en de vereiste cursussen hebben voor een verscheidenheid aan programma's met betrekking tot bewegingswetenschap.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen