Keystone logo
Conestoga College Bachelor of Business Administration (Honours) - Boekhouding, audit en informatietechnologie
Conestoga College

Bachelor of Business Administration (Honours) - Boekhouding, audit en informatietechnologie

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 19.535 / per year *

Afstand leren, Op de campus

* Canadees studententarief: $ 6750,00 | Kosten voor internationale studenten: $ 15496,00

Invoering

De Bachelor of Business Administration in Accounting, Audit, and Information Technology (AAIT) op Conestoga College is een unieke opleiding die studenten een uitgebreide opleiding biedt in accounting, audit en informatietechnologie.

Het programma is bedoeld om afgestudeerden te produceren die over de vaardigheden beschikken die nodig zijn voor succes in de wereldwijde zakelijke omgeving. Het programma omvat theorie, geïntegreerde toegepaste projecten en betaalde coöperatieve werkvoorwaarden, waardoor studenten praktische ervaring opdoen.

Afgestudeerden van het programma zullen voldoen aan de niet-gegradueerde opleidingseisen voor directe toegang tot het Chartered Professional Accountants (CPA) Professional Education Program (PEP). Het programma biedt ook kansen voor afgestudeerden van boekhoudprogramma's.

Bovendien heeft de AAIT-graad vrijstellingsaccreditatie ontvangen bij de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), waardoor afgestudeerden een voorsprong hebben bij het verkrijgen van hun volledige ACCA-aanduiding. Conestoga College is lid van AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Over de school

Vragen