Keystone logo
Conestoga College Bachelor of Business Administration (Honours) - International Business Management
Conestoga College

Bachelor of Business Administration (Honours) - International Business Management

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 19.573 / per year *

Op de campus

* Canadees studententarief: $ 6750,00 | Kosten voor internationale studenten: $ 15496,00

Invoering

Het International Business Management-programma bij Conestoga is een vierjarig Bachelor of Business Administration (Honours)-programma dat is ontworpen om studenten uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om internationale zakelijke inspanningen te beheren en in internationale bedrijven te werken.

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om een major te kiezen in Human Resource Management, Supply Chain Management, Marketing Management, Sustainability Management of om door te gaan in de algemene stroom. Het programma omvat drie betaalde coöperatievoorwaarden, het gebruik van SAP© Business Suite-applicaties en de nadruk op effectieve besluitvorming door middel van data-analyse en de Ivey Case-methodologie. Studenten krijgen ook de kans om deel te nemen aan een internationaal uitwisselingsprogramma en dual-degree mogelijkheden in Ierland en Frankrijk.

Aan het einde van jaar 2 kunnen studenten kiezen voor een groot adviesproject of een bachelorscriptie. Het doel van het programma is om afgestudeerden te produceren met het vermogen om mensen, processen en technologie samen te brengen om betere prestaties te bereiken in binnenlandse of internationale ondernemingen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Over de school

Vragen