Keystone logo
Connecticut College

Connecticut College

Connecticut College

Invoering

Strenge academische normen, innovatieve en boeiende docenten en een gevarieerd lesprogramma in de klas dagen studenten uit om hun volledige intellectuele potentieel te bereiken. Het College verwacht van studenten dat ze ook buiten de klas leren, door middel van activiteiten als onderzoek, reizen en stages. Het College faciliteert die kansen in de overtuiging dat een diversiteit aan ervaringen essentieel is voor echte academische excellentie. Het College verwacht en ondersteunt ook facultaire studiebeurzen, onderzoek en creatief werk dat menselijke kennis en expressie bevordert en uitstekend onderwijs informeert.

In het begin van de 20e eeuw werd Connecticut College opgericht in de overtuiging dat alle gekwalificeerde studenten - zowel vrouwen als mannen - de kans verdienen om onderwijs te volgen. Het College streeft ernaar een gemeenschap te zijn waarin alle leden zich op hun gemak voelen, elkaars verschillen respecteren en een gemeenschappelijke basis zoeken. Het college bevordert begrip door een verscheidenheid aan academische en sociale ervaringen aan te bieden en zet zich in voor het opbouwen van meer toegang, kansen en gelijkheid. Studenten, docenten, personeel, trustees en alumni nemen allemaal deel aan het bestuur van het college.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • New London

    Mohegan Avenue Parkway,270, 06320, New London

    Vragen