Keystone logo
Connecticut College Bachelor in Africana Studies
Connecticut College

Bachelor in Africana Studies

New London, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Africana Studies aan Connecticut College maakt gebruik van een interdisciplinaire en transnationale benadering van de studie van volkeren in Afrika en in de Afrikaanse diaspora. De afdelingen Antropologie, Kunstgeschiedenis, Dans, Economie, Onderwijs, Engels, Filmstudies, Frans, Overheid, Geschiedenis, Spaanse Studies, Menselijke Ontwikkeling, Muziek, Filosofie en Sociologie dragen cursussen bij aan dit programma dat Afrika, Noord- en Zuid-Amerika omvat, het Caribisch gebied en Europa. Africana Studies houdt zich kritisch bezig met het historische en hedendaagse leven, denken en culturen van Afrikaanse volkeren. Africana Studies probeert de verbanden tussen Afrikaanse volkeren te onderzoeken en tegelijkertijd een veelvoud aan ervaringen naar voren te brengen door de lenzen van kwesties als klasse, etniciteit, geslacht, natie en seksualiteit.

Als discipline vertegenwoordigt Africana Studies een traditie van intellectueel onderzoek die voortkwam uit de zwarte vrijheidsstrijd en zich daarom bezighoudt met de kwesties slavernij, kolonialisme, racisme en veranderende noties van zwartheid. Het is een dynamisch en uitgestrekt veld dat de migratiepatronen en complexe mondiale realiteit van mensen van Afrikaanse afkomst onderzoekt.

De major en minor Africana Studies zijn interdisciplinair en transnationaal, en zijn bedoeld voor studenten om de universele en specifieke ervaringen van mensen van Afrikaanse afkomst te onderzoeken. Een major in Africana Studies kan je leiden naar een breed scala aan loopbaantrajecten op gebieden zoals kunst, zaken, rechten, media, gezondheid, politiek of sportonderwijs.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen