Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Invoering

Corban University wordt erkend als een College of Distinction met betrokken studenten, geweldig onderwijs, een levendige gemeenschap en succesvolle resultaten. Corban wordt ook gerangschikt onder de beste universiteiten van US News & World Report in het Westen.

Corban University leidt studenten op die een verschil in de wereld zullen maken voor Jezus Christus. Onze focus op het bieden van academische, spirituele en persoonlijke groei in een christelijke setting, creëert een ongelooflijke gemeenschap voor je universiteitservaring.

Deskundige faculteit maakt leren relevant en zinvol. Onze 12: 1 student-faculteit-ratio houdt de klassen klein, zodat de faculteit je bij naam kent. Ze adviseren, begeleiden en spelen een actieve rol om u te helpen uw doelen te bereiken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Vragen