Keystone logo
Cornell College

Cornell College

Cornell College

Invoering

Over Cornell

Cornell College heeft levens veranderd en educatieve normen veranderd sinds 1853.

Cornell, gevestigd in Mount Vernon, Iowa, was het eerste college ten westen van de Mississippi dat vrouwen dezelfde rechten en privileges verleende als mannen en in 1858 een diploma aan een vrouw verleende.

In 1978 nam de faculteit Cornell het curriculum One Course At A Time over en veranderde de manier waarop lesgeven en leren bij Cornell gebeurt. Met de publicatie van 1996 van Loren Pope's Colleges That Change Lives werd Cornell's levensveranderende opleiding formeel erkend. Cornell wordt nog steeds herkend bij elke nieuwe editie.

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Cornell-waarden

Onze missie en kernwaarden bepalen de manier waarop we lesgeven en leren.

We benadrukken de volgende educatieve prioriteiten en resultaten door ze in elke cursus en in kansen buiten de klas in te bedden.

Missie

Cornell College biedt een innovatieve en rigoureuze leergemeenschap waar docenten en medewerkers samenwerken met studenten om de intellectuele nieuwsgierigheid, creativiteit en morele moed te ontwikkelen die nodig zijn voor een leven lang leren en betrokken burgerschap.

Kernwaarden

 • Een liberale opleiding die de ontdekking viert en de integratie en toepassing van kennis omarmt
 • Intellectuele, morele en persoonlijke groei
 • Burgerlijke en sociale verantwoordelijkheid
 • De waardigheid en waarde van elk individu in een diverse gemeenschap

Eén cursus tegelijk

Met het onderscheidende curriculum van één cursus tegelijk, dompelen Cornell-studenten zich onder in slechts één academische discipline per blok van drieënhalve week. Deze focus maakt het mogelijk voor professoren om verder te gaan dan het traditionele college-formaat door uitgebreide discussies en labs, de hele dag simulaties en off-campus leren voor een middag of een heel blok zonder te concurreren met andere klassen. In de afgelopen vier jaar gaf de faculteit Cornell 70 off-campus cursussen. En studenten kunnen gemakkelijk een blok nemen om ervaring op te doen door middel van stages.

Nationale erkenning

 • Cornell is een van de slechts 40 scholen die zijn geprofileerd in het boek ' Colleges That Change Lives' van Loren Pope .
 • US News en World Report staan Cornell in de top van nationale hogescholen voor vrije kunsten.
 • Cornell werd 64e gerangschikt in de lijst van Best News Schools van US News
 • 16 Cornellians hebben de afgelopen 12 jaar Fulbright-beurzen ontvangen. Daarnaast ontvingen twee Cornell-faculteit Fulbright Awards voor beursreizen in 2016 en 2017.
 • Cornell's campus staat genoteerd in het National Register of Historic Places.
128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Programma's van studie

Het college biedt meer dan 40 academische majors en pre-professionele programma's, en een onbeperkt aantal geïndividualiseerde majors. Bovendien biedt het Cornell Summer Research Institute een gemeenschap voor het leven en leren in de zomer die onderzoek in de kunsten, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en wetenschappen bevordert.

Plaats

Het college bevindt zich in Mount Vernon, Iowa, een stad waarvan de stedelijke randatmosfeer het beste van de stad naar een kleine stad brengt met kunstfestivals, populaire lokale restaurants en cafés en eigenzinnige boetieks. Mount Vernon de mix van historische gebouwen en creatieve flair verdiende het lof als een van " America's Coolest Small Towns" door Arthur Frommer's Budget Travel magazine.

Faculteit

Cornell-hoogleraren zijn ervaren onderzoekers, wetenschappers en vooral mentoren. Achtennegentig procent van de faculteit tenure-track van het college heeft de hoogste graad in hun vakgebied. De verhouding faculteit-student is 1:11 en veel studenten werken nauw samen met faculteitsleden aan onderzoek of andere projecten.

Campus leven

Het leven bij Cornell is actief en divers. Studenten nemen deel aan tal van clubs, organisaties en speciale belangengroepen. 19 procent van de studenten neemt deel aan de schone kunsten. 36 procent van de studenten neemt deel aan intercollegiale atletiek.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Mount Vernon

  1st Street, 600, 52314, Mount Vernon

Vragen