Keystone logo
Coventry University Wrocław BSc (Hons) in digitale en technologische oplossingen
Coventry University Wrocław

BSc (Hons) in digitale en technologische oplossingen

Wrocław, Polen

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Digitale technologie doordringt onze samenleving. Daarom opent het studeren de mogelijkheid van een opwindende carrière in de IT-industrie. De digitale sfeer gaat niet alleen over het verbeteren van de efficiëntie; het verbetert de zakelijke vooruitzichten, kan de ontwikkeling van een bedrijf vormgeven en kan de manier waarop mensen werken beïnvloeden. Innovaties in technologie hebben de bedrijfsvoering bij bedrijven en overheden van elke omvang verbeterd, en door middel van IT kunnen kleine bedrijven snel succesvol worden op wereldschaal.

De BSc (Hons) Digital and Technology Solutions-cursus is specifiek ontworpen om digitaal bewuste afgestudeerden te creëren die zijn voorbereid op de technologische banen van vandaag en de toekomst. Het eerste jaar laat studenten kennismaken met digitale basisprincipes, die in het tweede jaar worden versterkt met meer bedrijfsgerichte casestudy's en praktisch werk. In het derde en laatste jaar leren en verfijnen studenten complexe geavanceerde vaardigheden. Aangezien studenten op het punt staan de arbeidsmarkt voor afgestudeerden te betreden, willen we hen uitrusten met de kennis en capaciteiten die een succesvolle overgang naar de industrie mogelijk maken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in Cybersecurity
    • Erie, Verenigde Staten
  • BSc Honours Cyber Security en Digital Forensics
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Bachelor of Science in cyberbeveiligingsbeheer
    • Bolivar, Verenigde Staten