Keystone logo
Coventry University Wrocław BSc (Hons) in luchtvaartmanagement
Coventry University Wrocław

BSc (Hons) in luchtvaartmanagement

Wrocław, Polen

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De cursus moedigt studenten met enthousiasme voor de commerciële luchtvaart aan om hun begrip en betrokkenheid te ontwikkelen en uit te breiden en ambities op te wekken voor management en leiderschapsposities die de toekomst van de industrie zullen bepalen. De cursus biedt individuen met een breed scala aan interesses, ervaringen en achtergronden de mogelijkheid om zich onder te dompelen en de kennis, vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen die nodig zijn om een succesvolle carrière in de luchtvaartindustrie in kaart te brengen.

Voortbouwend op de expertise van het onderwijsteam, brengt de cursus management- en transportsysteemtheorie, economie, lucht- en ruimtevaarttechniek, logistiek, transportgeografie, regelgeving en veiligheid samen om een progressief leertraject te bieden dat culmineert in een holistische waardering van de complexiteit van het wereldwijde luchtvaartecosysteem. . Ons cursusteam biedt academische expertise en praktische branche-ervaring en probeert de student onder te dompelen in toegepast leren, gebruikmakend van simulatie, praktische activiteiten en blootstelling aan de branche.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in het beheer van luchtvaartsystemen
    • Kearney, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in het beheer van luchtvaartsystemen Uitgebreid
    • Kearney, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in de luchtvaart bedrijfskunde
    • Singapore, Singapore