Keystone logo
Creighton University

Creighton University

Creighton University

Invoering

Creighton University , gelegen in Omaha, Nebraska, biedt een hoogstaand onderwijs in de jezuïeten traditie voor mensen die iets zinvols willen bijdragen aan de wereld. Het is waar studenten, docenten en personeel gedijen in een ondersteunende gemeenschap die zich inzet voor jezuïeten, katholieke waarden en tradities. Hier leren studenten leiders te worden door anderen te dienen.

8821 niet-gegradueerde, afgestudeerde en professionele studenten van verschillende leeftijden komen van heinde en verre naar Creighton. Ze zetten zich in voor academische excellentie; in feite vertegenwoordigt het academische profiel van onze nieuwe eerstejaars een van de sterkste van alle katholieke universiteiten in de VS. Creighton-studenten waarderen geloof, leiderschap en service, en ze vinden bij Creighton kansen om te groeien op deze gebieden. Door stages, onderzoek en klinische ervaring leren ze door te doen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Omaha

    California Plaza,2500, 68178, Omaha

    Vragen