Keystone logo
Creighton University Dans (minor)
Creighton University

Dans (minor)

Omaha, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Verbeter je educatieve ervaring met een minor in dans aan Creighton University . Je zou een balletopleiding kunnen krijgen in combinatie met blootstelling aan andere dansvormen. Hoewel je voornamelijk ballettechniek leert, heb je ook de mogelijkheid om modern, jazz, tap, compositie en uitvoering te studeren.

Met een minor dans bij Creighton, kun je elk semester publiekelijk verschillende dansstijlen uitvoeren en samenwerken met professionele choreografen en instructeurs.

Je studeert in Creightons prachtige Lied Education Center for the Arts, dat twee speelruimtes herbergt. De Mainstage is een prachtig theater met 300 zitplaatsen dat elk semester wordt gebruikt voor dansvoorstellingen. Een groot studiotheater doet dienst als alternatieve speelruimte en biedt plaats aan ongeveer 100 personen. De grote dansstudio heeft een professionele verende vloer en spiegelwanden, en de meeste balletlessen hebben live pianobegeleiding.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen