Keystone logo
Charles University Faculty of Education Bachelor in het bespelen van instrumenten voor lerarenopleiding met dubbele curriculumstudie Engelse taal voor lerarenopleiding
Charles University Faculty of Education

Bachelor in het bespelen van instrumenten voor lerarenopleiding met dubbele curriculumstudie Engelse taal voor lerarenopleiding

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.334 / per year *

Op de campus

* online aanvraagkosten: 820 CZK

Invoering

Instrument bespelen voor lerarenopleiding

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden van een conservatorium, muzikale middelbare scholen en muzikale basisscholen die niet zijn gericht op een professionele tolkcarrière.

Het is mogelijk om twee instrumenten te studeren - piano of viool.

De basisvakken zijn individuele instrumentstudie, kamermuziek, improvisatie, orkestspel. Theoretische vakken - constructie en geschiedenis van instrumenten, instrumentale literatuur.

Afgestudeerden moeten voorbereid zijn op het krijgen van een baan in onderwijsinstellingen voor muziekactiviteiten van kinderen, in muziekscholen, in culturele instellingen, musea, enz. Voor onderwijsbevoegdheid in basis- en middelbare scholen is het noodzakelijk om door te gaan in het masterprogramma.

Onderdeel van het studieprogramma maior is een bachelorscriptie.

Engelse taal voor lerarenopleiding

Door Engels te studeren met een focus op onderwijs, verwerven de studenten substantiële expertise op het gebied van taalkunde (met een bijzondere nadruk op de theorie van taalkundige disciplines en hun praktische toepassing), literatuur wordt in het Engels geschreven, waarbij door het bestuderen van verschillende literaire disciplines leren de studenten ook hoe ze een breed scala aan literaire teksten kunnen analyseren en interpreteren. Het praktische taalgedeelte van het curriculum zal de taalvaardigheid van de studenten vergroten, zodat ze tegen de tijd van afstuderen het C1-C2-niveau van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen hebben bereikt. Door deze BA-opleiding met succes af te ronden, komen de studenten in aanmerking voor toelating tot het magistrale vervolgprogramma voor leerkrachten secundair onderwijs.

toelatingen

Over de school

Vragen