Keystone logo
Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Invoering

Davis & Elkins bereidt studenten om te slagen door middel van programma's die de nieuwste kennis te combineren in het veld met voortdurende ontwikkeling van vaardigheden. En nu, Davis en Elkins is blij met dit soort onderwijs voor werkende volwassenen te maken.

Introductie van Davis & Elkins 100% Online RN aan BSN Baccalaureate Completion Program.

Online leren is snel een nietje in de onderwijswereld worden. Deze groei werd gestimuleerd, voor een groot deel door lerende volwassenen terug te keren naar school op zoek naar training om hun carrière verder te ontwikkelen. Davis & Elkins biedt volwassen leerlingen met een kans om een ​​diploma in een tijdig te voltooien, terwijl ze blijven werken en te eren andere de andere belangrijke verplichtingen in hun leven.

Met Davis & Elkins '100% online campus, kunnen lerende volwassenen hun Bachelor of Science degree voort te zetten vanuit het comfort van hun eigen huis, met schema's die werken voor hun leven. Omdat de studenten kunnen de neiging om hun klasse verplichtingen wanneer het meest geschikt is voor hen, zijn conflicten met werk en gezin tot een minimum beperkt.

Door middel van D & E's online programmering, lerende volwassenen zijn in staat om de nieuwste kennis onder de knie op hun vakgebied, toegenomen bevoegdheden op kerncompetentie gebieden te bereiken, en verdien een diploma dat zal helpen bij loopbaanontwikkeling.

Waarom D & E?

Kwaliteit: Als een traditioneel, non-profit instelling, D & E is trots op het hebben voorzien van studenten met een hoge kwaliteit van het onderwijs sinds 1904.

Snelheid: Online programma's kunnen in 12 maanden worden afgerond.

Waarde: Geen inschrijfgeld, geen verborgen kosten, en slechts $ 400 / credit uur, houden van de kosten voorspelbaar en betaalbaar.

Gemak: 100% online zonder vereiste login tijden.

Netwerken: Met kleine cohorten, studenten zijn in staat om relaties met andere studenten en docenten die hun leren te vergemakkelijken bouwen.

Locaties

Locaties
 • Elkins

  100 Campus Drive Elkins, W.Va. , 26241, Elkins

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • linkedin
  • youtube

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen