Keystone logo
Dar Al Uloom University

Dar Al Uloom University

Dar Al Uloom University

Invoering

Particulier onderwijs in het Koninkrijk is getuige van een heropleving en grote aandacht van de regering van de bewaarder van de twee heilige moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz, moge God hem behouden. Dar Al Uloom is een van de meest vooraanstaande particuliere universiteiten in het Koninkrijk, gericht op de bevordering van hoger onderwijs en investeringen in duurzaam menselijk kapitaal.

Sinds zijn oprichting heeft het consequent bijgedragen aan het afstuderen van een groot aantal excellente studenten, de rehabilitatie van jonge mensen en het verspreiden van kennis en toepassing, om bij te dragen aan natievorming en het overbruggen van de behoefte aan een hernieuwbare arbeidsmarkt. .

De universiteit zoekt input om haar output te ontwikkelen en te verbeteren om het hoofd te bieden aan de technische en wetenschappelijke snelle ontwikkeling en de toepassing van toegepast onderwijs en disciplines die compatibel zijn met de arbeidsmarkt. Het werkt ook aan de rehabilitatie van mannelijke en vrouwelijke studenten om wetenschappelijk gekwalificeerd te worden op de arbeidsmarkt en tegelijkertijd een stimulerende omgeving te bieden op het gebied van uitmuntendheid, creativiteit en succes. De universiteit streeft naar een gevestigde wetenschappelijke identiteit die een positieve balans biedt tussen drie pijlers: onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap.

Locaties

  • Riyadh

    Riyadh, Saoedi-Arabië

    Vragen