Keystone logo
Dean College Bachelor in BEDRIJFSMANAGEMENT
Dean College

Bachelor in BEDRIJFSMANAGEMENT

Franklin, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Als hoofdvak bedrijfsmanagement aan Dean College krijgt u waardevolle inzichten van de bedrijfsfaculteit van de Dean School of Business (DSB), die consultants, bedrijfsleiders en ondernemers zijn. In kleine klassen bestudeer je de bouwstenen van een succesvol bedrijf, van marketing en consulting tot boekhouding en financiën.

In reactie op de vraag van de industrie naar goed afgeronde, flexibele afgestudeerden, heeft Dean College een curriculum ontwikkeld dat zich richt op zowel de theoretische als de praktische facetten van het bedrijf. Elke cursus heeft een praktische toepassing. Het curriculum begint met een basis in het bedrijfsleven naarmate u meer inzicht krijgt in de branche. Leren concentreert zich dan op kernfunctionaliteiten van het bedrijf, terwijl tegelijkertijd de zachte vaardigheden van studenten worden ontwikkeld, zoals leren hoe een leider te zijn en problemen oplossen, die van onschatbare waarde zijn voor elke professional in de wereld van vandaag.

Bijkomende componenten zijn wiskunde, compositie, literatuur en mondelinge communicatie tot strategisch schrijven en ondernemerschap. Vanaf het eerste jaar zullen studenten ook voldoende keuzevakken hebben om flexibiliteit te bieden om hun bestaande zakelijke cursussen te versterken of om aanvullende interessante onderwerpen na te streven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BA / MA (Hons) in International Business Management
  • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten
 • BA (Hons) in International Business Management
  • Lancaster, Verenigd Koninkrijk
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
  • Langley City, Canada
  • Richmond, Canada