Keystone logo
Denison University

Denison University

Denison University

Invoering

Als een van de toonaangevende hogescholen voor vrije kunsten, heeft Denison University generaties studenten die kunnen getuigen van het effect op hun leven. Elk zou een andere reden noemen. En ze zouden allemaal gelijk hebben, want Denison's vrije kunsten traditie en residentiële gemeenschap creëren een college van eindeloze persoonlijke mogelijkheden.

Bij Denison moeten studenten naar voren - er is geen schuilplaats achterin een collegezaal met 300 zitplaatsen, geen anonimiteit, geen vliegen onder de radar. Ze doen er toe als individuen, en ze worden door de beste faculteit voorbereid op belangrijke levens - professoren die hun spullen kennen, de namen van hun studenten kennen en weten hoe ze grote dingen kunnen inspireren. En leren reikt buiten de klaslokalen, laboratoria en studio's tot in de hallen waar studenten wonen, omdat dit een residentiële campusgemeenschap is, waar studenten samen leven en leren, en waar ze idealen van integriteit, intellect, diversiteit en respect voor iedereen omarmen. andere en het milieu.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Granville

    100 West College Street, , Granville

    Vragen