Keystone logo
DePauw University

DePauw University

DePauw University

Invoering

DePauw is een plek die een bepaald soort persoon aantrekt. Een persoon met veel talenten en de wil om te leiden. Een persoon die succes zal vinden in elke rol of discipline die ze zoeken. We beloven kleine klassen, innovatief onderwijs en de nadruk op vrij denken en dialoog. Het is een belofte die studenten in staat stelt de wereld te beïnvloeden, zelfs voordat ze de campus verlaten. Dertig procent van de DePauw-studenten doet real-world onderzoek met faculteitsleden, en we moedigen studenten aan om tijdens hun verblijf hier twee of meer stages te lopen. DePauw staat in de top 10 voor het produceren van bedrijfsleiders en Fulbright Scholars. En 94 procent van onze studenten heeft een baan of is van plan om vóór het afstuderen een afgestudeerd, dienst- of fellowship-programma bij te wonen. Dat is wat we ongewoon succes noemen.

DePauw is een volledig residentiële liberal arts college, wat betekent dat gesprekken overslaan van de seminartafel naar de eetzaal naar de studentenlounge. Studenten beginnen aan samenwerkingsavonturen met personeel en docenten, leden van de lokale gemeenschap en alumni, en studenten in slaapzalen, waarbij ze levenslange verbindingen en impactvolle partnerschappen vormen die zich vaak uitstrekken tot hun loopbaan.

DePauw bereidt je voor op een leven van betekenis en middelen; we stellen je in staat om je aan te sluiten bij legioenen alumni die leiders zijn die de wereld nodig heeft. Buitengewone professoren zullen je lesgeven in kleine, opwindende klassen, wonen en studeren met leeftijdsgenoten wiens diversiteit de gemeenschap verrijkt, en je ondersteunen bij het nastreven van je academische en ervaringsgerichte passies.

DePauw University ontwikkelt leiders die de wereld nodig heeft door een ongewone toewijding aan de vrije kunsten.

De diverse en inclusieve leer- en leefervaring van DePauw, die zich onderscheidt door zijn rigoureuze intellectuele betrokkenheid en zijn wereldwijde en ervaringsgerichte leermogelijkheden, leidt tot een leven van betekenis en middelen. DePauw bereidt afgestudeerden voor die positieve verandering in hun gemeenschap en de wereld ondersteunen en creëren.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Greencastle

    South Locust Street,313, 46135, Greencastle

    Vragen