Keystone logo
DePauw University ACTUARIËLE WETENSCHAP, vrijgezel
DePauw University

ACTUARIËLE WETENSCHAP, vrijgezel

Greencastle, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Actuarissen zijn verantwoordelijk voor het bepalen van tarieven en premies voor verzekeringspolissen (bijv. Leven, gezondheid, woning en auto) en het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen die de deugdelijkheid van verzekeringsprogramma's beïnvloeden. Sommige actuarissen werken samen met adviesbureaus als adviseurs voor bedrijven op het gebied van personeelszaken en pensioenuitkeringen. Overheidsinstanties, zoals de socialezekerheidsadministratie of regelgevende instanties voor verzekeringen, hebben ook actuarissen in dienst. Actuarissen kunnen zich specialiseren in levens- en ziektekostenverzekeringen, eigendoms- en ongevallenverzekeringen of pensioenuitkeringsprogramma's. De afdeling wiskunde stimuleert het ontwikkelen van vaardigheden in analytisch denken en probleemoplossing die onze studenten voorbereiden op het leven buiten DePauw. Actuariële wetenschappen is een verzameling wiskundige en statistische technieken die de geldwaarde van onzekere toekomstige gebeurtenissen kunnen berekenen. Actuarissen passen deze principes en technieken toe om problemen op te lossen op het gebied van financiën, verzekeringen en aanverwante gebieden. Actuarissen zijn betrokken bij elk aspect van de verzekeringssector en moeten over sterke wiskundige vaardigheden en een solide zakelijke achtergrond beschikken om hun technische kennis toe te passen.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Accountant, Actuaris, Budgetanalist, Kostencalculator, Data-analist, Econoom, Financieel planner, Fraudeonderzoeker, Verzekeringsagent, Inventarisbeheer specialist, Marktonderzoeker, Wiskundige, Meteoroloog, Inkoopagent, Risicoanalist, Software engineer, Statisticus, Docent / hoogleraar.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science (Honours) in Actuariële Studies
    • Kuala Lumpur, Maleisië
  • Bachelor of Mathematics
    • Ottawa, Canada
  • Bachelor of Science in de wiskunde - Concentratie bedrijfskunde/actuariële wetenschappen
    • Hammond, Verenigde Staten