Keystone logo
DePauw University GEOSCIENCES, vrijgezel
DePauw University

GEOSCIENCES, vrijgezel

Greencastle, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Studenten die geowetenschappen studeren aan DePauw University begrijpen geologische kenmerken en processen die de aarde vormen. Afgestudeerden van het geoscience-programma zijn goed gepositioneerd om inhoudelijke oplossingen te zoeken voor toegepaste, reële problemen zoals afnemende natuurlijke hulpbronnen, verwijdering van gevaarlijke afvalproducten, destructieve aardbevingen en de dramatische effecten van orkanen van wereldwijde klimaatverandering.

Geowetenschappers bestuderen de aarde, inclusief de materialen waaruit de planeet bestaat, de processen die de planeet continu veranderen en de evolutie en het leven van de aarde door de tijd heen. Omdat deze studies onderzoeken omvatten naar relaties tussen de lithosfeer, atmosfeer, hydrosfeer en biosfeer, zijn de geowetenschappen inherent interdisciplinair van aard en omvatten ze scheikunde, biologie en natuurkunde. Geowetenschappers pakken ook steeds uitdagender problemen aan waarmee een groeiende menselijke bevolking wordt geconfronteerd aan het begin van de eenentwintigste eeuw: afnemende water-, mineraal- en energiebronnen; voorspelling van aardbevingen en identificatie van natuurlijke gevaren; menselijke gevolgen voor het milieu op regionale en mondiale schaal; en veilige verwijdering van giftige en radioactieve afvalstoffen.

Het doel van de afdeling Geowetenschappen is om studenten door middel van actief, hands-on leren bloot te stellen aan het complexe samenspel van aardesystemen. Daarom gaat een DePauw opleiding Geowetenschappen veel verder dan de traditionele klas. Studenten werken in moderne laboratoria met uitgebreide mineralen-, gesteente-, fossielen- en kaartcollecties. Ze gebruiken computers om complexe systemen te modelleren en geologische processen te simuleren. Ze krijgen training over opkomende technologische tools zoals GPS (Global Positioning Systems) en GIS (geografische informatiesystemen). Ze nemen deel aan excursies die hen naar enkele van de beste geologische blootstellingen ter wereld brengen. Veel studenten brengen een zomer door in nauwe samenwerking met de faculteit aan belangrijke onderzoeksproblemen met behulp van de modernste instrumenten. Deze samenwerking tussen student en faculteit resulteert vaak in presentaties van studenten op nationale bijeenkomsten en co-auteur van publicaties in gerefereerde tijdschriften.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Antropoloog / archeoloog, Atmosferische wetenschapper, Burgerlijk ingenieur, Milieu-ingenieur / adviseur, Milieuwetenschapper, Geologische en petroleumtechnicus, Geoloog, Geochemicus, Geofysicus, Hydroloog, Mijnbouw- en geologisch ingenieur, National Park Service ranger, Manager natuurwetenschappen, Oceanograaf, Paleontoloog, Planetair geoloog, petroleumingenieur / geoloog, adviseur hernieuwbare energie, seismoloog, vulkanoloog

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen