Keystone logo
DePauw University KINESIOLOGIE, vrijgezel
DePauw University

KINESIOLOGIE, vrijgezel

Greencastle, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Studenten met een hoofdvak in kinesiologie zullen kennis verwerven en vaardigheden verkennen die verband houden met de studie van het menselijk lichaam. Kinesiologie is de studie van fysieke activiteit / lichaamsbeweging en de impact ervan op fysieke gezondheid en kwaliteit van leven . De major kinesiologie stelt studenten in staat wetenschappelijk onderzoek te integreren met educatieve en praktische toepassingen en zich te concentreren op subdisciplines, waaronder menselijke fysiologie en lichaamsbeweging; biomechanica van menselijke beweging; neuromotorische controle van menselijke bewegingen; en voeding en menselijke prestaties. Studenten worden blootgesteld aan praktische ervaringen in het laboratorium, ontwikkelen onderzoeksstudies en hebben de vrijheid om een gevarieerde set apparatuur te gebruiken, ervaring die zelden wordt gezien bij niet-gegradueerde instellingen.

De major Kinesiology biedt een breedte en diepte van kennis van menselijke beweging in de context van een sterk vrijzinnig kunstonderwijs. Cursussen behandelen hoe het menselijk lichaam functioneert vanuit een fysiologische, biochemische, mechanische en psychologische visie, waarbij lichaamsbeweging en fysieke activiteit als model voor studie worden gebruikt. Studenten doen praktische ervaring op door middel van meerdere rijke laboratoriumervaringen. Elke student voltooit een onderzoeksproject als een culminerende ervaring voor zijn diploma, waardoor de student wordt blootgesteld aan alle aspecten van het onderzoeksproces. Majors Kinesiologie studeren af om onderzoekers te worden aan universiteiten, overheidsinstanties en particuliere organisaties (zoals Nike en het Gatorade Sports Science Institute); kracht- en conditioneringscoaches; oefentechnologen in zorgomgevingen; leiders van welzijnsprogramma's voor bedrijven; persoonlijke trainers; fitnessinstructeurs; en zakelijke sportleiders. Na hun afstuderen kunnen studenten een graduate school volgen in een aan kinesiologie gerelateerd onderwerp of geavanceerde professionele graden zoeken in fysiotherapie, ergotherapie, verpleging, geneeskunde en dergelijke.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Klinisch inspanningsfysioloog, Coach, Tandarts, Fitness- / kracht- en conditioneringsinstructeur, Verpleegkundige, Voedingsdeskundige / diëtist, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Arts, Hoogleraar bewegingswetenschappen, Volksgezondheidsdeskundige, Onderzoeker, Sport- / bewegingswetenschapper, Sportgeneeskunde / Atletische training, Leraar, wellnesscoach.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in Human Science in bewegingswetenschappen
    • Abilene, Verenigde Staten
  • BSc Kracht en conditionering
    • Gloucester, Verenigd Koninkrijk
  • Bachelor of Science in bewegingswetenschappen
    • Waukesha, Verenigde Staten