Keystone logo
DePauw University PSYCHOLOGIE EN NEUROWETENSCHAP, vrijgezel
DePauw University

PSYCHOLOGIE EN NEUROWETENSCHAP, vrijgezel

Greencastle, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Iemand die studies psychologie en neurowetenschappen is bedoeld om de complexiteit en de processen van de geest als een begrijpen Pathway tot het begrijpen van de mens percepties, motivaties, attitudes en gedrag. DePauw-studenten die afstudeerrichting psychologie of neurowetenschappen hebben een wetenschappelijke benadering om fysiologie, cognitieve functie, sociale invloed, organisatiegedrag, psychische stoornissen en behandeling aan te pakken.

Psychologie is de wetenschappelijke studie van gedrag en mentale processen die worden benaderd vanuit fysiologische, cognitieve, gedragsmatige, sociale en toegepaste perspectieven. Neurowetenschappen is de wetenschappelijke studie van het zenuwstelsel en integreert kennis uit de biologie, scheikunde, de cognitieve en sociale wetenschappen, informatica en aanverwante disciplines. Studenten in beide majors worden getraind in de wetenschappelijke benadering. Het is toegepast bij het bestuderen van onderwerpen als de structuur en functie van het zenuwstelsel, perceptie, leren, motivatie, geheugen, ontwikkeling, sociale invloed, attitudes, organisatiegedrag en psychische stoornissen en behandelingen. Om te begrijpen hoe deze onderwerpen wetenschappelijk zijn onderzocht, is de ontwikkeling van kritisch denkvermogen, kwantitatieve redeneervaardigheden en spreek- en schrijfvaardigheid vereist om onderzoekskennis aan anderen te communiceren en waardering voor de ethische kwesties die betrokken zijn bij onderzoek en praktijk. Deze vaardigheden worden ontwikkeld in het curriculum van de majors Psychologie en Neurowetenschappen; Aangetoonde competentie in statistiek en onderzoeksmethoden is essentieel voor succes in beide studiegebieden. Onze majors hebben een succesvolle loopbaan in onderzoek, counseling en onderwijs, geneeskunde, zaken, journalistiek en rechten.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Loopbaanadviseur, Klinisch adviseur, HR-adviseur, Advocaat, Onderzoeker / onderzoekscoördinator, Verkoper / marketeer, Schoolpsycholoog, Maatschappelijk werker / casemanager.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Hons. Bachelor of Arts in Cognitive Science of Language
    • Hamilton, Canada
  • Applied Chemical Sciences - BSc (Hons)
    • Chatham, Verenigd Koninkrijk
  • Neuroscience BSc (Hons)
    • Dundee, Verenigd Koninkrijk