Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Invoering

Since1869, Dillard University is toegewijd aan het verstrekken van studenten met een kwaliteit vier jaar zeven vrije kunsten. Dillard is een volledig erkende particuliere, historisch zwarte universiteit. In 2010, US News & World Report gerangschikt Dillard onder de natie's Top 10 HBCUs, op basis van uitgebreide undergraduate studies. Dillard werd ook bekroond met een top 10 ranking in 2010 voor de vrije kunsten scholen in de sociale categorie van Washington Monthly mobiliteit.

De hoeksteen van New Orleans's Gentilly Gemeenschap, de universiteit ligt op een mooie en rustige 55-acre campus, vol met handtekening levende eiken en een mengsel van historische gebouwen en moderne faciliteiten.

Dillard studenten gaan op een aantal van de beste graduate schools in de wereld. Dillard heeft momenteel alumni studeren aan Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins en de London School of Economics, onder anderen. Dillard University is ook de enige universiteit in de Verenigde Staten, dat is een partner in de Melton Foundation. Dillard studenten die worden Melton Fellows deelnemen aan interculturele training, ontwikkeling van leiderschap en mondiale vorming door middel van symposia, reizen, online activiteiten, projectsubsidies en sociale dienst. Host landen zijn China, Chili, Duitsland, India en de Verenigde Staten.

Dillard Highlights:

In de nasleep van de orkaan Katrina, Dillard volledig gerestaureerd en gerenoveerd 32 campus gebouwen en drie off-campus wooncomplexen, en bouwde twee nieuwe LEED® * geregistreerd (Leadership in Energy and Environmental Design) gebouwen: het Professional Schools and Sciences Building, en het student Union en Health & Wellness Center. In 2010, Dillard ging een samenwerking met de New Orleans Recovery School District voor een nieuwe lerarenopleiding die de lerarenopleiding kunnen een revolutie in New Orleans en, misschien, als model dienen voor programma's in het hele land. Dillard's physics-programma heeft een $ 1.800.000 pulse laser-systeem waarbij de leerlingen graduate niveau onderzoek uit te voeren verworven. Dillard's veelgeprezen verpleging programma was het eerste in zijn soort in Louisiana. Dillard heeft 22 academische majors in zeven afdelingen en scholen. Dillard's student-faculteit verhouding is 11 tot één. Dillard University heeft een van de weinige student succes afdelingen in het land, een model dat zich richt op werving, behoud en de ondersteuning van studenten.

Afgestudeerden van Dillard vertegenwoordigen een breed scala van zeer succesvolle wereldleiders op gebieden variërend van de geneeskunde en de wet, tot het hoger onderwijs en het internationale bedrijfsleven, kunst en entertainment.

Missie en Visie Dillard University's missie is om afgestudeerden die uitblinken produceren, worden wereldleiders, zijn breed opgeleide, cultureel bewust en bezig met het verbeteren van de menselijke conditie. Door middel van een zeer persoonlijke en leren centraal aanpak, studenten Dillard's zijn in staat om de competitieve eisen van een divers, mondiaal en technologisch geavanceerde samenleving te voldoen.

Strategische pijlers Dillard University's

Dillard University zal een vooraanstaande private undergraduate universiteit in de regio en in de wereld van historisch zwarte Hogescholen en Universiteiten zijn. Dillard University zal selectief uitbreiden naar graduate studies, voortbouwend op haar beste programma dat de toekomstige projecties van het personeelsbestand behoeften vertegenwoordigen. Dillard University zal toenemen en haar inzet voor en de productie van hoogwaardige, bruikbare onderzoek te versterken. Dillard University zal de globalisering doordringen in het curriculum, zodat het zijn bereik naar andere talen, culturen en landen uitbreidt. Dillard University zal inzet voor het succes van alle studenten 'aan te tonen. Dillard University zal student leiderschap training en verrijkt educatieve mogelijkheden buiten het klaslokaal te ontwikkelen om een ​​uitgebalanceerde omgeving te bieden als onderdeel van het college ervaring. Dillard University zal blijven aantrekken en graduate getalenteerde Afro-Amerikaanse studenten, terwijl verwelkomen die uit een diverse achtergrond die kunnen profiteren van de unieke ervaring die wij aanbieden. Dillard University zal inzet voor technologie als onderwerp, een pedagogisch instrument en de onderbouwing van de interne systemen die efficiënt, betrouwbaar en kosteneffectief zijn aan te tonen. Dillard University zal fiscale integriteit, met de systemen van de financiële en professionele verantwoordelijkheid en stabiliteit te laten zien. Dillard University zullen worden betrokken bij de revitalisering van zijn huis, New Orleans. Dillard University zal ontwikkelen en te verspreiden praktijken ten opzichte van de vergroening van de campus en de bevordering van een duurzaam milieu. Dillard University zal een Gulf Coast Public Policy Center te ontwikkelen.

Locaties

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Vragen