Keystone logo
University of Dance and Circus, DOCH Circus
University of Dance and Circus, DOCH

Circus

Stockholm, Zweden

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Circus

De bacheloropleiding Circus in Doch maakt gebruik van de vaardigheden en de artistieke tradities als een basis waarop hoog niveau van technische en artistieke competenties op te bouwen in nieuwe praktijken. Het biedt kennis over, en inzicht in, de vele vormen van expressie in circus. Het initieert ook innovatieve processen in de methoden van werken en van uitdrukken in nauwe relatie met choreografie en de podiumkunsten. Bij het afstuderen kan de student gebruik maken van zijn / haar kunstenaarschap om bij te dragen aan de ontwikkeling van het circus beweging woordenschat en op hun beurt misschien zelfs opnieuw de kunstvorm zelf.

&nbsp

In de BA-programma, gebeurt dit op twee niveaus tegelijk, in de eerste plaats door de kerngroep van discipline leerkrachten die met de studenten op een dagelijkse basis contact gedurende de looptijd van het programma, waardoor een schat aan ervaring zowel in technisch als artistiek door middel van hun unieke pedagogische aanpak. In combinatie met deze, stellen wij sterke en duurzame samenwerking met een groot aantal individuen en netwerken van individuen, zowel binnen de nationale en internationale circus arena. Deze leraren, vooraanstaande kunstenaars en onderzoekers, zijn zeer aanwezig in de dagelijkse praktijk van de student. Door deze rijke omgeving, worden de studenten continu wordt toegediend tools die de mogelijkheid om om de eigen activiteiten hebben betrekking op een artistieke en sociale context te vergemakkelijken.

&nbsp

We trainen niet mensen voor de eisen van vandaag, maar richten we ons op dat wat zal komen.Onze leerlingen en hun visies daagt de huidige en verander de wereld!

&nbsp

Let op: de Bachelor-programma in Circus toelating heeft om het andere jaar. Het volgende programma start zal zijn in het najaar van 2013. Alle informatie en data die voor de toepassing zal worden gepubliceerd op de website van DOCHs uiterlijk 15 december van 2012.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in Drama - Uitvoeringen (BFA)
  • Lethbridge, Canada
 • Bachelor in acteren
  • South Melbourne, Australië
  • South Brisbane, Australië
  • + 1 meer
 • Bachelor in theaterkunsten
  • Waukesha, Verenigde Staten