Keystone logo
University of Dance and Circus, DOCH Dance Performance
University of Dance and Circus, DOCH

Dance Performance

Stockholm, Zweden

0 Years

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dance Performance

De dans beroep is het ontwikkelen en veranderen. Bij Doch wij zien dit als een uitdaging en een stimulans voor de flexibiliteit die nodig is voor een hedendaagse dans programma te bevorderen. Het wordt bevorderd in een omgeving waar artistieke methoden worden ondervraagd en de rol van de danser wordt kritisch beoordeeld en opnieuw gedefinieerd. Wij bieden een dansprogramma dat de student in staat stelt om zijn of haar visie te realiseren voor een carrière in de dans.

&nbsp

Een student in de Bachelor-programma in Dance Performance krijgt drie jaar onderricht in hedendaagse dans, artistieke creatie en prestaties. De student werkt aan de ontwikkeling zijn of haar fysieke en intellectuele potentieel in relatie tot verschillende praktijken. In de ontmoeting met professionele dansers, kennis en methoden worden onderwezen die het mogelijk maken om te werken in verschillende artistieke richtingen.Na het afronden van je studie, wordt de student goed voorbereid aan de slag als zelfstandig kunstenaar in een verscheidenheid van prachtige kunst. Verschillende praktijken, esthetiek en uitdrukkingen worden getest in samenwerking met kunstenaars. Dit voegt inzicht in de verschillende houdingen ten opzichte van beweging, werkmethoden, creatie, enscenering en productie. Leraren worden gerekruteerd onder professionele kunstenaars, zowel nationaal als internationaal, die helpt netwerken zowel onder professionals als op de werkplek.

Algemene toelatingseisen voor studies over de eerste cyclus niveau in het hoger onderwijs (met een vrijstelling van Zweedse *)

&nbsp

&nbsp

Specifieke toelatingseisen:

&nbsp

  • Engels B ** (veld-specifieke toelatingseisen 6 met de vrijstelling voor Sociale Wetenschappen A)
  • Een graad van Pass op de kwalificatie test

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen