Keystone logo
Didyasarin International College

Didyasarin International College

Didyasarin International College

Invoering

Slim investeren voor uw grote toekomst Didyasarin International College (dric) is het eerste particuliere internationale school in het zuiden van Thailand. Het college is gelegen in Hat Yai City, verstedelijkte en commercieel belangrijke gebied, die de grens met Maleisië ligt op 45 kilometer afstand, en de internationale luchthaven van de stad 15 kilometer. De kosten van het leven hier is redelijk en verleidelijke (circa USD 225 per maand), aanzienlijk minder dan die van Bangkok en Chiang Mai, natuurlijk. Welwillende en vriendelijke bevolking zijn gastvrij buitenlandse mensen naar deze multiculturele samenleving mee!

Didyasarin International College (dric) is vastbesloten om bij te dragen en te reageren op de behoeften van de samenleving door het produceren van de hoge kwaliteit afgestudeerden en onderzoek. Onze missie is om de academische diensten uit te breiden naar de gemeenschappen, het behoud van de Thaise kunst en cultuur in het kader van een doeltreffend beheer en participatief management, samen met toepassingen van moderne innovaties en technologie. Dric heeft tot doel om niet alleen een instelling die hoger onderwijs biedt aan de gemeenschap zijn, maar benadrukt ook de studenten om zorgvuldig te gebruiken gedachten, kennis en bekwaamheid in een rechtvaardige licht. Dric streeft naar professionele afgestudeerden voor het welzijn van de samenleving met de hoogste onderwijs en onderzoek, alsmede diensten aan gemeenschappen te produceren met toepassingen van moderne innovaties en technologie. Momenteel dric verleent 200 beurzen voor studenten in aanmerking komen om zijn 20e verjaardag te vieren. Dric is een college van de keuze van studenten in te schrijven in en het verwerven van goed onderwijs voor steeds een deskundige en ervaren persoon. Dric afgestudeerden zou helpen creëren en de samenleving te ontwikkelen. U bent van harte welkom om te komen en samen met ons!

Opwindende leerervaring! Dric biedt alle studenten met de "Student Mobility Programs", waarin studenten de mogelijkheid om te studeren in een ander land voor maximaal een jaar! Dit is de tijd voor de studenten om een ​​andere cultuur en leerervaringen te verkennen! Ook de "Cooperative Education Program" voor alle studenten om praktische werkende leven te ervaren voorafgaand aan het afstuderen. Het programma, algemeen bekend als een "co-op", geeft academische krediet voor gestructureerde werkervaring. Het programma helpt te verbeteren studenten 'beroepservaring en vaardigheden in theorie goed te passen in de praktijk. Het is het nemen van nieuwe belang in het helpen van jongeren om ervaringsleren initiatieven te maken!

"Dric streeft naar afgestudeerden van internationale normen als wereldburgers, die zijn uitgerust met een sterke morele en ethische karakter en uitzonderlijke mogelijkheden, en die in staat zijn om te reageren op de snelle veranderingen en de behoeften van de regionale sociaal-economische te produceren. Dric afgestudeerden zijn de mensen die weten hoe te denken, handhaving van morele waarden, en succesvol te zijn. "

Locaties

  • Hat Yai

    125/502 Polpichai Rd.

Vragen