Keystone logo
Duna International College Budapest

Duna International College Budapest

Duna International College Budapest

Invoering

Duna is een internationale hogeschool in Boedapest-Hongarije in het hart van Europa, opgericht in 2010. Het College is opgericht en werkt in samenwerking met vooraanstaande universiteitsprofessoren van Hongaarse staatsuniversiteiten. Duna College voert voorbereidende programma's uit voor de aanvragers die hun studie willen voortzetten aan onze partneruniversiteiten in Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Italië, het VK, de VS en Canada in 2 verschillende Pathways genaamd DRC en TRC.

Onze campus bevindt zich in Boedapest; een van de mooiste hoofdsteden is Europa. Het College verwelkomt studenten van over de hele wereld. Deze internationale campus is opgericht om een verschil en volledigheid te creëren in onderwijs en opleiding. Elk jaar komen honderden studenten naar Hongarije om in verschillende vakgebieden te studeren. Deze studenten hebben verschillende academische achtergronden en ons college biedt voorbereidende cursussen om deze kandidaten voor te bereiden op hun toekomstige studies en hen uit te rusten met nieuwe studiedisciplines. Kandidaten die deelnemen aan onze trainingsprogramma's krijgen de mogelijkheid om toegelaten te worden tot verschillende universiteiten.

We trainen niet alleen om kandidaten voor te bereiden op toelating tot universiteiten en slagen voor hun toelatingsexamens; we willen een nauwkeurig pad van succes en vooruitgang in het leven creëren. We bieden een breed scala aan mogelijkheden in het hoger onderwijs, samen met nieuwe trends in lesgeven en leren die de structuur en principes van ons opleidingsplan vormen.

Locaties

  • Budapest

    Szilágyi Dezső tér,2, 1011, Budapest

    Vragen