Keystone logo
D'Youville College

D'Youville College

D'Youville College

Invoering

D'Youville is een familie van denkers en doeners die samenwerken voor het grotere goed.

D'Youville is een privéschool aan de levendige westkant van Buffalo en bereidt studenten voor op de 21e eeuw. D'Youville blinkt uit in het helpen van studenten bij het bereiken van hun carrièredoelen en wekt karakter op om veranderingsagenten te worden, die het goed doen voor zichzelf en hun gemeenschap door goed te doen.

Opgericht in 1908, noemden de Grijze Nonnen het college naar de patroonheilige Marguerite d'Youville als een medelevende plek om te leren voor mensen uit ondervertegenwoordigde bevolkingsgroepen om hen een beter leven te geven, een traditie die tot op de dag van vandaag voortduurt. D'Youville, een school met een lange katholieke geschiedenis, verwelkomt studenten van elke cultuur, achtergrond en geloof en is een plek waar tradities openlijk gedeeld en gerespecteerd kunnen worden.

Met een stedelijke, groeiende campusgemeenschap van meer dan 3.000 studenten, biedt D'Youville meer dan 50 majors in niet-gegradueerde, afgestudeerde en doctorale studies, inclusief geavanceerde certificaten en versnelde leerprogramma's. Met diploma's in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de vrije kunsten, moedigt D'Youville studenten aan om inter- en buitenschoolse activiteiten in evenwicht te brengen door gemeenschapsdienst te integreren met cursussen.

De trotse afgestudeerden van D'Youville hebben de academische nauwkeurigheid die nodig is voor carrières die een verschil maken en de vaardigheden om leiders te zijn voor de wereld van morgen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Buffalo

    Porter Avenue,320, 14201, Buffalo

    Vragen