Keystone logo
Eötvös Loránd University BA in het kleuterschoolonderwijs
Eötvös Loránd University

BA in het kleuterschoolonderwijs

Budapest, Hongarije

3 Years

Engels

Full time

31 May 2024

Sep 2024

EUR 2.200 / per semester *

Op de campus

* Collegegeld / semester EU / EER-studenten: € 2200. Collegegeld / semester voor niet-EU / EER-studenten: € 2600. Inschrijfgeld: € 60. Overige kosten: € 50 Entree examengeld (niet restitueerbaar)

Invoering

Kindergarten Educator Training biedt de training van toekomstige professionals die theoretisch onderbouwde kennis, vaardigheden en competenties in pedagogiek bezitten om de taken van voorschools onderwijs te voltooien. Het doel is om experts op te leiden die in staat zijn tot en toegewijd zijn aan het onderwijzen van 3-6-jarige kinderen, na het verwerven van diepgaande theoretische kennis, competenties en vaardigheden.

De taak van de training is de uitbreiding en vernieuwing van de kennis van de deelnemers, de methodologische vorming bij de toepassing van praktische vaardigheden op het gebied van het interpreteren van geïntegreerde voorschoolse activiteiten, complexe en gedifferentieerde planning, organisatie en management. Door de methodologische cultuur en met een bewuste, psychologisch, pedagogisch en methodologisch geschikte planning van de leeftijdsspecifieke activiteitenstructuur, zal de cursus de studenten optimale omstandigheden bieden voor de ontwikkeling van kinderen.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen