Keystone logo
© Carrianna Field
EADA Business School Barcelona Undergrad

EADA Business School Barcelona Undergrad

EADA Business School Barcelona Undergrad

Invoering

EADA Business School is de enige internationaal geaccrediteerde, best gerangschikte business school - 24e in Europa volgens de Financial Times - in het stadscentrum van Barcelona. De programma's van EADA worden door de Financial Times en The Economist consequent tot de beste ter wereld gerekend. Ons onderzoek en leren in de klas worden gedreven door de pijlers leiderschap, innovatie en duurzaamheid.

Wij zijn toegewijd aan:

 • het ontwikkelen van de managementvaardigheden van studenten tot hun volledige potentieel
 • het bieden van een praktische, "leren door te doen"-benadering
 • een ervaring op maat in kleine groepen
 • internationale groei voor de wereldwijde zakenwereld van vandaag

De unieke methodologie van EADA zorgt ervoor dat studenten de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkelen om een effectief teamlid en leider te zijn in diverse zakelijke omgevingen, evenals het strategische perspectief en de knowhow om de nieuwste professionele praktijken in de echte wereld toe te passen.

EADA-afgestudeerden worden onderdeel van een gemeenschap met meer dan 60 jaar geschiedenis die zich inzet voor levenslang leren en de voortdurende professionele ontwikkeling van afgestudeerden.

Faculteit

De uitgebreide zakelijke ervaring van onze faculteit zorgt voor relevantie in de echte wereld en een sterk pedagogisch model bevordert kritisch denken en gedegen analytische vaardigheden. De rol van de professor is om het leren te begeleiden door ervaringen uit de echte wereld te reproduceren die de betrokkenheid en actie van studenten vereisen.

Internationale leeromgeving

De niet-gegradueerde programma's van EADA hebben gemiddeld tussen de 90% en 95% internationale studenten, met meer dan 120 nationaliteiten vertegenwoordigd op onze 7 Global BBA-campussen. Deze factoren, gecombineerd met een verplichte studieperiode in het buitenland en 70% van de internationale faculteit, zorgen ervoor dat deelnemers operationeel worden in de buitenlandse managementcultuur en interculturele relaties terwijl ze een unieke multicampus-ervaring beleven.

Maak contact met topbedrijven

Ons Careers & Talent Team biedt de middelen en kansen voor onze deelnemers om professioneel te slagen, van de eerste stage tot het onderhandelen over de eerste jobaanbieding na hun afstuderen. We begeleiden studenten bij de voorbereiding van hun professionele project, identificeren banen en bedrijven die interessant zijn en zoeken naar vacatures die bij hun profiel passen.

 • Wervingsevenementen op en buiten de campus om ervoor te zorgen dat studenten de juiste mensen ontmoeten om hun professionele doelen te realiseren
 • Exclusieve vacaturesite met meer dan 2000 aanbiedingen die jaarlijks worden gepubliceerd door bedrijven die talent werven bij EADA
 • Online bronnen om deelnemers in contact te brengen met topbedrijven die op zoek zijn naar kandidaten zoals zij, plus toegang tot landspecifieke informatie over de internationale arbeidsmarkt

Een toegewijd ondersteuningsnetwerk

Bij EADA willen we dat onze studenten nooit het gevoel krijgen dat ze er alleen voor staan. Om deze reden hebben we professionals die zich toeleggen op het ondersteunen en begeleiden van hen in elke fase van hun bachelortraject.

 • Toelating: Informatiesessies, gepersonaliseerde bezoeken en individuele beoordelingen helpen studenten tijdens het toelatingsproces tot aan de inschrijving.
 • Verhuizing: deskundig advies over visumaanvragen, zorg en huisvesting zorgt voor een soepele overgang.
 • Academici: Onze academische adviseurs begeleiden studenten tijdens hun bachelorervaring terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe huis, hun kennis en vaardigheden uitbreiden en hun carrièredoelen verfijnen.
 • Carrière & Talent: Onze loopbaanadviseurs zetten zich in om studenten te helpen bij het identificeren, definiëren en bereiken van hun professionele doelen door middel van gespecialiseerde bronnen, wervingsevenementen en workshops voor loopbaanontwikkeling.
 • Alumni: Alumni delen regelmatig hun ervaringen en komen in contact met huidige deelnemers, die vanaf dag één een gewaardeerd lid van onze community worden.

Campusfuncties

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Barcelona

   EADA C/ Provenza 216 - 08036, CP 08036, Barcelona

   Vragen