Keystone logo
EADA Business School Barcelona Undergrad Wereldwijde BBA
EADA Business School Barcelona Undergrad

Wereldwijde BBA

Barcelona, Spanje

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15.500 / per year

Op de campus

Invoering

De Global Bachelor in Business Administration (Global BBA) volgt het internationale bachelordiploma, het meest algemeen aanvaarde studieformaat ter wereld en erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na de opleiding de arbeidsmarkt betreden of doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

Begeleiding in elke fase van het studentenleven

Een reeks diensten voor de Global BBA-studenten is beschikbaar in elke fase van hun carrière. Onder hen:

  • De afdeling toelatingen begeleidt studenten bij hun inschrijving op de school.
  • De internationale afdeling is voor al onze studenten die voor het buitenland naar onze school komen en voor de Spaanse studenten die een internationale ervaring willen opdoen.
  • Er worden regelmatig informatiesessies georganiseerd, die toegankelijk zijn voor ouders, om de leerlingen te helpen de juiste keuzes te maken.
  • Studenten worden ondersteund bij hun administratieve procedures, van het aanvraagdossier tot het visum, en bij het vinden van huisvesting. Ons loopbaancentrum, de dienst Talenten & Carrière, ondersteunt studenten op vier gebieden: middelen (documentatie, netwerken, enz.), ondersteuning bij stages en eerste banen (aanbiedingen, advies, enz.), zakelijke relaties (partnerschappen, conferenties, forums, enz.) .) en loopbaanontwikkeling (oriëntatie, gespreksvoorbereiding).
  • Vanaf de eerste dag van de cursus zijn studenten bijdragende leden van EADA-SKEMA Global BBA Alumni, de alumnivereniging.

toelatingen

Programma collegegeld

Voorzieningen

Accreditaties

Over de school

Vragen