Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Earlham College

Earlham College

Earlham College

Invoering

Earlham is een nationale hogeschool voor vrije kunsten met een reputatie voor uitstekend onderwijs en het voorbereiden van studenten om een diepgaand positief verschil te maken in de wereld.

Intellectueel uitdagend

Earlham-studenten nemen de leiding over hun eigen leerproces en zijn voorbereid op professioneel succes en toelating tot de beste graduate-programma's. Ze kiezen uit meer dan 40 studiegebieden en worden gegeven door toegewijde professoren. De klassen zijn klein en bieden veel mogelijkheden voor discussie, onderzoek en ontdekking.

Wereldwijd betrokken

Earlham zet zich in om studenten van over de hele wereld te verwelkomen. Onze studenten komen uit de hele VS en ongeveer 80 andere landen. Earlham staat zelfs op de zesde plaats van de nationale hogescholen voor vrije kunsten in het grootste percentage internationale studenten op de campus, volgens US News en World Report.

Maatschappelijk betrokken

Earlham-studenten hebben een gevoel van rentmeesterschap over hun leven en geloven in hun kracht en verantwoordelijkheid om de wereld te veranderen, volgens Colleges die levens veranderen: 40 scholen die de manier waarop je over colleges denkt zullen veranderen. Ongeveer 30% van de ondervraagde afgestudeerden meldde dat het merendeel van of al hun werk gericht was op sociale verandering.

134023_90755999_10157509591308167_8872206499892428800_o.jpg

Gericht op de toekomst

Earlham staat op de 29e plaats van 1.306 Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs voor het percentage afgestudeerden dat een Ph.D. In de levenswetenschappen staan we op de 9e plaats van 1.341 instellingen. Vijftig procent van de Earlham-alumni begint binnen 10 jaar na het afstuderen aan de graduate school.

Enkele successen die de laatste vijf jaar zijn behaald

Toegang tot:

 • Columbia University
 • Georgetown University
 • Harvard universiteit
 • Universiteit van Chicago
 • Universiteit van Michigan
 • University of Oxford (VK)
 • Uppsala University (Zweden)

Service aan programma's zoals:

 • Americorps
 • Jaar van de stad
 • Peace Corps
 • Vrijwilliger Quaker
 • Leer voor Amerika
 • World Teach

Carrière als:

 • Resident Physician, Barrow Neurological Institute
 • Eigenaar / CEO, NetStuffers LLC
 • Programmadirecteur, Junior Achievement
 • Geoloog, staat Michigan
 • Coördinator internationale betrekkingen, stad Osaka
 • Biochemicus, BP Biofuels
 • Gallery Assistant, Art School at Old Church

Steun voor onderzoek of humanitair werk van:

 • Carnegie Endowment
 • Davis Projects for Peace
 • Fulbright Grant
 • Huntington Public Service Award
 • National Science Foundation Pre-Doctoral Fellowship
 • Rotary International Peace Fellowship
 • Watson Fellowship

Mission Statement

De missie van Earlham College , een onafhankelijke, residentiële universiteit, is om de hoogste kwaliteit van niet-gegradueerd onderwijs in de vrije kunsten, inclusief de wetenschappen, te bieden, gevormd door de onderscheidende perspectieven van de Religious Society of Friends (Quakers).

Een fundamenteel geloof van Vrienden is dat alle waarheid Gods waarheid is; dus benadrukt Earlham het streven naar waarheid, waar dat streven ook toe leidt; gebrek aan dwang, waardoor het bewijs de zoektocht leidt; respect voor het geweten van anderen; openstaan voor nieuwe waarheid en daarom de bereidheid om te zoeken; waarheidsgetrouwheid, strikte integriteit in het omgaan met de feiten; toepassing van wat bekend is om onze wereld te verbeteren.

Om met deze accenten onderwijs van de hoogste kwaliteit te bieden, vereist Earlham's missie de selectie van een uitstekende en zorgzame faculteit die zich inzet voor het creëren van een open, coöperatieve leeromgeving. Het College zorgt voor de continue ondersteuning en ontwikkeling van deze faculteit.

Het onderwijsleerproces bij Earlham wordt gevormd door een kijk op onderwijs als een proces om de 'leraar binnenin' wakker te maken, zodat onze studenten levenslang leren zullen worden. Studenten van Earlham worden aangemoedigd om actieve, betrokken leerlingen te zijn.

Het College biedt uitgebreide mogelijkheden voor studenten en docenten om als personen met elkaar in contact te komen, om van elkaar te leren in een coöperatieve gemeenschap, een belangrijk aspect daarvan is collaboratief student / facultair onderzoek.

Op Earlham College wordt dit onderwijs voortgezet met aandacht voor de wereld waarin we leven en voor het verbeteren van de menselijke samenleving. Het College streeft ernaar morele gevoelige leiders op te leiden voor toekomstige generaties.

Earlham benadrukt daarom mondiaal onderwijs, vreedzame oplossing van conflicten, gelijkheid van personen en hoge morele normen voor persoonlijk gedrag.

Leiderschap en bestuur

Earlham moedigt open deelname van docenten, administratie, studenten en personeel aan bestuursprocessen aan. In overeenstemming met ons Quaker-erfgoed zoeken we open oren en een open geest tijdens de overleg- en deskundige commissies en groepen om met consensus te werken tijdens de besluitvorming.

Anne M. Houtman, een vooraanstaande opvoeder, wetenschapper, auteur en leider in het hoger onderwijs, werd op 1 juli 2019 de 20e president van Earlham College en de Earlham School of Religion.

Houtman kwam naar Earlham van het Rose-Hulman Institute of Technology, waar ze werkte als Provost en vice-president voor academische zaken. Ze behaalde een doctoraat aan de Universiteit van Oxford in Zoölogie en een master in antropologie aan UCLA. Ze behaalde haar bachelordiploma aan het Pomona College. Houtman is een Quaker en is de eerste vrouw die president van Earlham is.

Eerder was Houtman decaan van de School of Natural Sciences, Mathematics and Engineering aan de California State University Bakersfield, en als hoofd en professor aan de Thomas H. Gosnell School of Life Sciences aan het Rochester Institute of Technology. Eerder in haar carrière bekleedde ze functies aan de California State University Fullerton, Soka University of America en Knox College. Ze heeft talloze leerboeken en artikelen geschreven over wetenschappelijke en pedagogische onderwerpen. Houtman is momenteel curator van het College van Bestuur.

Campus & geschiedenis

De 800 hectare grote campus van Earlham College omvat Earlham College en de Earlham School of Religion. Ongeveer 1.200 niet-gegradueerde studenten noemen deze campus in de schaduw van bomen hun thuis.

Op de campus ontdekken studenten en bezoekers een stuk bos van 600 hectare, beekjes, vijvers, oude velden en weilanden die worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en recreatie. Extra natuurgebieden zijn gereserveerd voor wetenschappelijk onderzoek, waaronder een oudgroeiend bos en een rotsreservaat.

Momenteel verblijft 94 procent van de studenten op de campus in een van de acht woonhallen of meer dan 20 thema- en vriendschapshuizen.

Tussen 1998 en 2014 breidde, renoveerde en bouwde Earlham grote campusgebouwen uit, waaronder academische hallen en atletiekfaciliteiten, wat een investering van meer dan $ 40 miljoen vertegenwoordigt.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Campus achtergrond

Het historische begin van Earlham in Richmond, Indiana, is geworteld in de Great Migration of Quakers uit de oostelijke Verenigde Staten in de eerste helft van de negentiende eeuw. Oorspronkelijk was het een co-educatieve "selecte" school, die alleen toegankelijk was voor Vrienden, maar in 1865 accepteerde de school niet-Quaker-studenten en huurde haar eerste niet-Quaker-professor in 1886 in. Tegenwoordig identificeert ongeveer 11% van Earlham's faculteit en 12% van zijn studenten als Quakers.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Richmond

  National Road West,801, 47374, Richmond

Vragen