Keystone logo
Earlham College Bachelor in de chemie
Earlham College

Bachelor in de chemie

Richmond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.241 / per year *

Op de campus

* Kamer, maaltijden en andere kosten zijn niet inbegrepen.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Chemiestudenten in Earlham worden uitgedaagd door onze kerncursussen, onderdeel van een curriculum dat is goedgekeurd en gecertificeerd door de American Chemical Society.

Earlham biedt de mogelijkheid om spannende nieuwe scheikundecursussen te volgen, zoals Forensics en Biophysical Chemistry.

Je werkt naast onze faculteit aan laboratoriumprojecten, met behulp van de modernste instrumenten, in een onlangs gerenoveerd LEED-gecertificeerd gebouw genoemd naar Earlham Chemistry aluin en Nobelprijswinnaar Wendell Stanley.

Je krijgt analytische, kritische denk- en schrijfvaardigheden die nodig zijn om te slagen in elke carrière die je kiest.

highlights

Onze studenten nemen deel aan ten minste één meeslepende onderzoekservaring, zowel op als buiten de campus.

Je krijgt toegang tot betaalde stages bij organisaties zoals Belden, het Richmond Sanitary District, de Environmental Protection Agency en het Indianapolis Museum of Art.

Pas afgestudeerden zijn doorgegaan naar Ph.D. programma's aan universiteiten zoals Harvard, Duke, Purdue, Northwestern, Notre Dame, Tennessee en Utah. Een aantal van hen ontving de prestigieuze National Science Foundation Graduate Research Fellowships.

Plan van studie

Algemene onderwijsvereisten

De afdeling biedt vijf cursussen aan die voldoen aan de component kwantitatief redeneren van de eis van analytisch redeneren. Deze cursussen zijn CHEM 105, 111, 221, 321 en 331.

Studenten die deze cursussen met succes hebben afgerond, hebben veel van de leerdoelen voor algemeen onderwijs behaald, met name:

  • Genereer, interpreteer en evalueer kwantitatieve informatie.
  • Ervaring uit de eerste hand met zowel theoretische analyse als het verzamelen van empirische gegevens.

Internationale toelating

Een wereldwijde leergemeenschap

Geworteld in de Quaker-waarden van gelijkheid, rechtvaardigheid, respect en samenwerking, creëert een Earlham-opleiding een oneindig verlangen om de wereld anders te zien en verandering teweeg te brengen. Earlham bereidt je voor op de uitdagingen en beslissingen van je universiteitscarrière en op je leven na de universiteit.

Als internationale student speel je een sleutelrol om de wereld naar Earlham te brengen. We herkennen en waarderen de verschillende perspectieven die je met je meebrengt en hoe ze ervaringen in en buiten de klas kunnen verrijken.

Internationale studenten vormen ongeveer 21% van de totale studentenpopulatie in Earlham. Onze dynamische campus omvat meer dan 200 internationale studenten, docenten en taalassistenten uit meer dan 60 landen.

We kijken ernaar uit u ook op de campus te verwelkomen!

134021_90849194_10157509590788167_8445572202786455552_o.jpg

Gestandaardiseerde testscores

Gestandaardiseerde testscores zijn vereist van alle internationale aanvragers.

Als Engels niet uw primaire taal is, moet u een examen Engels afleggen en voldoen aan de vereiste criteria. U kunt ook een SAT- of ACT-score indienen om uw concurrentievermogen te vergroten voor toelating en voor studiebeurs.

Als Engels uw primaire taal is, kunt u uw SAT- of ACT-scores indienen in plaats van een Engels taalvaardigheidsexamen.

Huidige geaccepteerde tests en minimaal vereiste scores zijn:

Test Verplicht Aanbevolen
SAT - EBRW 400 600
ACT - Lezen 20 26
TOEFL - totaal 80 92
IELTS - totaal 6.0 7.0
Duolingo - totaal 105 115
GTEC - totaal 1192 1255
ISE - totaal ISE II verdienste ISE III Pass

Hoewel we de vele problemen bij gestandaardiseerde tests begrijpen, vereist de huidige registratie van Earlham bij SEVIS dat deze testscore-eisen worden nageleefd. SEVIS is het studenten- en uitwisselingsbezoekersinformatiesysteem dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gebruikt namens het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (maw belangrijke Amerikaanse overheidsinstanties). Daarom moeten de internationale studentadviseurs testscores gebruiken om academische paraatheid en Engelse taalvaardigheid te onderbouwen bij het voorbereiden van een I-20 (het document dat nodig is om een studentenvisum aan te vragen) voor een toegelaten student.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen