Keystone logo
Earlham College Bachelor in de economie
Earlham College

Bachelor in de economie

Richmond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.241 / per year *

Op de campus

* Kamer, maaltijden en andere kosten zijn niet inbegrepen.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Economie bij Earlham laat studenten kennismaken met de theoretische en empirische instrumenten van economische analyse. Onze studenten ontwikkelen en verbeteren de vaardigheden die nodig zijn om onafhankelijk onderzoek te doen.

Onze faculteit is lokaal en daarbuiten betrokken, van het bestuderen van het Blight Elimination Program van Richmond tot het samenwerken aan een GLCA-samenwerkingsproject dat economische, sociaal-gemeenschappelijke en buitenlandse beleidskwesties in India volgt.

Onze interdisciplinaire aanpak verbreedt de perspectieven en ervaringen van studenten. Je klasgenoten zullen studenten bevatten van Earlham's Environmental Studies, International Studies, Business en Nonprofit Management en Peace and Global Studies-programma's.

highlights

U kunt naar het buitenland reizen om deel te nemen aan ons programma in Londen, vaak onder leiding van een faculteitslid

Economische majors studeren verder aan een aantal vooraanstaande universiteiten, waaronder Brown, Duke, Harvard, Michigan, Minnesota, North Carolina State, Virginia en Yale.

Anderen hebben een succesvolle carrière gemaakt in consulting, bankwezen, overheid, de particuliere non-profitorganisatie en onderwijs. Werkgevers van onze afgestudeerden zijn onder meer E-Trade Financial, US Census Bureau en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

Speciale leermogelijkheden

Onze professoren leiden regelmatig het Ford / Knight Student-Faculty-onderzoeksproject met studenten.

Hoogleraar economie Rajaram Krishnan ontving een AsiaNetwork / Freeman Foundation-beurs om onderzoek te doen met studenten in Singapore en China.

Onze studenten hebben onder meer stage gelopen bij banken, beleggingsondernemingen, het burgemeesterskantoor en het International Office of Migration.

Plan van studie

Algemene onderwijsvereisten

De afdeling biedt twee cursussen aan die voldoen aan de component Abstract Reasoning van de Analytical Reasoning Requirement, ECON 101 en 103; en een cursus die voldoet aan de binnenlandse component van de Perspectives on Diversity Requirement, ECON 345. De afdeling biedt ook af en toe een Earlham Seminar.

Economie Major

Studenten die zich in economie concentreren, nemen minimaal 36 studiepunten op. Alle majors moeten de volgende cursussen volgen met in totaal 24 studiepunten:

 • ECON 101 Inleiding tot macro-economie
 • ECON 103 Inleiding tot micro-economie
 • ECON 204 Statistieken voor economie
 • ECON 301 Tussenliggende macro-economie
 • ECON 303 Tussenliggende micro-economie
 • ECON 305 Econometrie
 • ECON 310 Geschiedenis van het economisch denken
 • ECON 488 Senior Capstone

Bovendien moeten majors nog vier economische cursussen van het hoogste niveau volgen (nummers 300 of hoger) met een totaal van 12 studiepunten. Maximaal 2 van deze 12 keuzecredits kunnen op het 400-niveau liggen.

De kwantitatieve major

Studenten die de Quantitative Major in Economics volgen, nemen minimaal 38 studiepunten. Alle majors moeten de volgende cursussen volgen met in totaal 32 studiepunten:

 • ECON 101 Inleiding tot macro-economie
 • ECON 103 Inleiding tot micro-economie
 • ECON 204 Statistieken voor economie
 • ECON 205 Wiskundige grondslagen voor economie
 • ECON 308 Kwantitatieve intermediaire macro-economie
 • ECON 309 Kwantitatieve intermediaire micro-economie
 • ECON 305 Econometrie
 • ECON 306 Toegepaste econometrie
 • ECON 313 Speltheorie
 • ECON 488 Senior Capstone

Bovendien moeten Majors voor kwantitatieve economie nog twee economische cursussen van het hoogste niveau (nummers 300 of hoger) volgen, in totaal zes studiepunten.

Hoewel niet vereist, worden studenten van de major Quantitative Economics die geïnteresseerd zijn in het volgen van een graduate studie in de economie sterk aangemoedigd om Calculus A, Calculus B, Inleiding tot bewijzen, Multivariate, Lineaire algebra, Differentiaalvergelijkingen en Wiskundige statistiek in de afdeling Wiskunde te nemen.

Het volgende beleid is van toepassing op beide economische majors:

 • Studenten kunnen in slechts drie cursussen van in totaal negen studiepunten overstappen naar hun major.
 • ECON 301, ECON 303, ECON 305, ECON 306, ECON 308, ECON 309, ECON 310 en ECON 313 moeten in Earlham worden gevolgd - cursussen mogen niet worden overgedragen aan en vervangen door deze cursussen. In het geval dat een student een van deze cursussen in zijn Senior jaar volgt en er niet in slaagt, kan hij de afdeling verzoeken om een gelijkwaardige cursus te volgen aan een andere hogeschool of universiteit. De overdracht van deze kredieten moet echter binnen de negen bovengenoemde kredietvoorwaarden vallen.
 • Economische majors moeten in hun laatste jaar in residentie zijn om ECON 486 en ECON 488 te behalen. Alleen als een student van plan is om in minder dan vier jaar af te studeren, kunnen ze ECON 486 en ECON 488 nemen tijdens hun derde jaar, hoewel ze nog steeds moeten voldoen aan alle de voorwaarden?
 • Studenten die niet slagen voor ECON 486 in het najaarssemester, kunnen bij de afdeling een verzoek indienen om ECON 486 in het voorjaarssemester te herhalen en hun Senior Capstone-scriptiewerk het volgende najaarssemester te doen. De toekenning van een dergelijke regeling zal van geval tot geval gebeuren. Een student mag geen verzoek indienen om ECON 486 voor de eerste keer in het voorjaarssemester te nemen.
 • Voltooiing van AP examens of IB A levels in Economie is geen vervanging voor inleidende cursussen van het ministerie.
 • Studenten kunnen krediet verdienen voor de major voor cursussen die worden gevolgd op studieprogramma's buiten de campus, terwijl de cursussen meetellen voor de major als ze op de campus worden aangeboden. Omdat cursussen buiten de campus erg variëren in hun eisen en kwaliteit, zal de afdeling de cursus syllabus moeten onderzoeken nadat een student terugkeert van een off-campus programma om te bepalen of de cursus meetelt voor de major Economics.

De minderjarige

Studenten die een minor economie behalen, moeten minimaal 18 studiepunten behalen. De volgende cursussen met in totaal negen studiepunten zijn vereist voor alle economische minors:

 • ECON 101 Inleiding tot macro-economie
 • ECON 103 Inleiding tot micro-economie
 • ECON 204 Statistieken voor economie

Bovendien moeten minoren negen keuzecredits behalen in Economics-cursussen van 200 of hoger. Een student kan in één cursus van maximaal drie studiepunten overgaan naar de minor.

Internationale toelating

Een wereldwijde leergemeenschap

Geworteld in de Quaker-waarden van gelijkheid, rechtvaardigheid, respect en samenwerking, creëert een Earlham-opleiding een oneindig verlangen om de wereld anders te zien en verandering teweeg te brengen. Earlham bereidt je voor op de uitdagingen en beslissingen van je universiteitscarrière en op je leven na de universiteit.

Als internationale student speel je een sleutelrol om de wereld naar Earlham te brengen. We herkennen en waarderen de verschillende perspectieven die je met je meebrengt en hoe ze ervaringen in en buiten de klas kunnen verrijken.

Internationale studenten vormen ongeveer 21% van de totale studentenpopulatie in Earlham. Onze dynamische campus omvat meer dan 200 internationale studenten, docenten en taalassistenten uit meer dan 60 landen.

We kijken ernaar uit u ook op de campus te verwelkomen!

134021_90849194_10157509590788167_8445572202786455552_o.jpg

Gestandaardiseerde testscores

Gestandaardiseerde testscores zijn vereist van alle internationale aanvragers.

Als Engels niet uw primaire taal is, moet u een examen Engels afleggen en voldoen aan de vereiste criteria. U kunt ook een SAT- of ACT-score indienen om uw concurrentievermogen te vergroten voor toelating en voor studiebeurs.

Als Engels uw primaire taal is, kunt u uw SAT- of ACT-scores indienen in plaats van een Engels taalvaardigheidsexamen.

Huidige geaccepteerde tests en minimaal vereiste scores zijn:

Test Verplicht Aanbevolen
SAT - EBRW 400 600
ACT - Lezen 20 26
TOEFL - totaal 80 92
IELTS - totaal 6.0 7.0
Duolingo - totaal 105 115
GTEC - totaal 1192 1255
ISE - totaal ISE II verdienste ISE III Pass

Hoewel we de vele problemen bij gestandaardiseerde tests begrijpen, vereist de huidige registratie van Earlham bij SEVIS dat deze testscore-eisen worden nageleefd. SEVIS is het studenten- en uitwisselingsbezoekersinformatiesysteem dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gebruikt namens het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (maw belangrijke Amerikaanse overheidsinstanties). Daarom moeten de internationale studentadviseurs testscores gebruiken om academische paraatheid en Engelse taalvaardigheid te onderbouwen bij het voorbereiden van een I-20 (het document dat nodig is om een studentenvisum aan te vragen) voor een toegelaten student.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc Bedrijfskunde en Economie
  • Vienna, Oostenrijk
 • Academische studies in bedrijfskunde en economie in het Engels (MONTEB)
  • Podgorica, Montenegro
 • Bachelor Economie en Bedrijfskunde
  • Rome, Italië