Keystone logo
Earlham College Bachelor in de informatica
Earlham College

Bachelor in de informatica

Richmond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.241 / per year *

Op de campus

* Kamer, maaltijden en andere kosten zijn niet inbegrepen.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Het Centrum voor Wetenschap en Technologie is gebouwd in 2015 en omvat een ultramodern computerlab en een robotica-laboratorium, dat zowel ondersteunt wat we onderwijzen als hoe we het onderwijzen.

Onderzoeksmogelijkheden voor studenten / faculteiten in de informatica zijn verrijkt met de betrokken faculteit, waaronder het werk van Xunfei Jiang aan algoritmen voor energiebesparende planning en Charlie Peck werkt samen met studenten aan veldwetenschappelijke projecten.

Onze Green Science-groep heeft ons eerste zonnelaadstation ontworpen en gebouwd. Nu kan iedereen in de gemeenschap zijn apparaten opladen met zonne-energie!

Gezien de wereldwijd diverse gemeenschap van Earlham, hoeven de meeste studenten niet eens de campus te verlaten om te praten met moedertaalsprekers in de talen die ze studeren.

highlights

Earlham heeft drie nieuwe Applied Science Groups: Disaster Preparation and Response, Fabrication Lab (3D-ontwerp en -printen) en Cluster System Administration.

Onze majors hebben afgestudeerd werk in de informatica aan instellingen zoals Indiana University; Universiteit van Californië, Santa Cruz; en de universiteiten van Central Florida, Delaware, Indiana, Maryland, Oregon, Pittsburgh, Toronto en Washington.

Alumni hebben banen gevonden bij grote technologiebedrijven als Lucent, Amazon.com, Oracle, Sybase, Microsoft, MCI / WorldCom en Ontrack. Anderen zijn hun eigen technologiebedrijven begonnen.

Internationale toelating

Een wereldwijde leergemeenschap

Geworteld in de Quaker-waarden van gelijkheid, rechtvaardigheid, respect en samenwerking, creëert een Earlham-opleiding een oneindig verlangen om de wereld anders te zien en verandering teweeg te brengen. Earlham bereidt je voor op de uitdagingen en beslissingen van je universiteitscarrière en op je leven na de universiteit.

Als internationale student speel je een sleutelrol om de wereld naar Earlham te brengen. We herkennen en waarderen de verschillende perspectieven die je met je meebrengt en hoe ze ervaringen in en buiten de klas kunnen verrijken.

Internationale studenten vormen ongeveer 21% van de totale studentenpopulatie in Earlham. Onze dynamische campus omvat meer dan 200 internationale studenten, docenten en taalassistenten uit meer dan 60 landen.

We kijken ernaar uit u ook op de campus te verwelkomen!

134021_90849194_10157509590788167_8445572202786455552_o.jpg

Gestandaardiseerde testscores

Gestandaardiseerde testscores zijn vereist van alle internationale aanvragers.

Als Engels niet uw primaire taal is, moet u een examen Engels afleggen en voldoen aan de vereiste criteria. U kunt ook een SAT- of ACT-score indienen om uw concurrentievermogen te vergroten voor toelating en voor studiebeurs.

Als Engels uw primaire taal is, kunt u uw SAT- of ACT-scores indienen in plaats van een Engels taalvaardigheidsexamen.

Huidige geaccepteerde tests en minimaal vereiste scores zijn:

Test Verplicht Aanbevolen
SAT - EBRW 400 600
ACT - Lezen 20 26
TOEFL - totaal 80 92
IELTS - totaal 6.0 7.0
Duolingo - totaal 105 115
GTEC - totaal 1192 1255
ISE - totaal ISE II verdienste ISE III Pass

Hoewel we de vele problemen bij gestandaardiseerde tests begrijpen, vereist de huidige registratie van Earlham bij SEVIS dat deze testscore-eisen worden nageleefd. SEVIS is het studenten- en uitwisselingsbezoekersinformatiesysteem dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gebruikt namens het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (maw belangrijke Amerikaanse overheidsinstanties). Daarom moeten de internationale studentadviseurs testscores gebruiken om academische paraatheid en Engelse taalvaardigheid te onderbouwen bij het voorbereiden van een I-20 (het document dat nodig is om een studentenvisum aan te vragen) voor een toegelaten student.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc (Hons) Computerwetenschappen en digitalisering
    • Berlin, Duitsland
  • Bachelor's degree in toegepaste informatica en kunstmatige intelligentie
    • Rome, Italië
  • Bachelor in de informatica (Hons) (intelligente systemen)
    • Kuala Lumpur, Maleisië