Keystone logo
Earlham College Bachelor in de psychologie
Earlham College

Bachelor in de psychologie

Richmond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.241 / per year *

Op de campus

* Kamer, maaltijden en andere kosten zijn niet inbegrepen.

Invoering

Overzicht

Psychologiestudenten in Earlham oefenen observatie in het echte leven, verbeteren hun counselingvaardigheden, helpen bij facultair onderzoek en voeren hun eigen onderzoek uit. Deze aanpak stelt studenten in staat om op een relevante en veeleisende manier bij hun vakgebied betrokken te zijn.

Als eerste- en tweedejaarsstudent volg je cursussen met activiteiten als case study-projecten met kinderen, het identificeren van materialen door geur en aanraking en het oefenen van counselingvaardigheden op andere studenten.

Sommige van onze cursusaanbiedingen worden niet vaak gezien op andere kleine hogescholen voor vrije kunsten, waaronder positieve psychologie, opkomende volwassenheid, wieg tot graf, psychologie van duurzaamheid en menselijke seksualiteit.

Onze studenten krijgen meerdere mogelijkheden om psychologie toe te passen door hun eigen onderzoek te doen, de faculteit te helpen met lopende onderzoeksprojecten of door in de gemeenschap te werken.

highlights

Alle senior psychologie-majors voeren een onafhankelijk onderzoeksproject naar eigen keuze uit als afstudeereis.

Elk semester, tussen 12 en 15 studenten, dient als onderzoeksassistent voor faculteiten die vriendschap en pesten bestuderen bij basisschoolkinderen, de psychofysiologie van stress en attitudes ten opzichte van dieren.

Onze alumni zijn doorgegaan met het studeren van psychologische scholen op plaatsen als Washington University in St. Louis, Bryn Mawr College en Ball State University in cognitieve, ontwikkelings- en klinische gebieden.

Pas afgestudeerden hebben ook een hogere graad behaald in sociaal werk, onderwijs, geneeskunde, rechten en zaken aan onder meer de universiteiten van Boston, Cornell en George Washington.

Plan van studie

Het programma Psychologie begint met een inleidende cursus en een kern van gemeenschappelijke cursussen die studenten vertrouwd maken met de vele verschillende theoretische en methodologische benaderingen van psychologie. In deze cursussen onderzoeken studenten een breed scala aan psychologische deelgebieden en verkennen ze de relevantie van psychologie voor actuele sociale problemen en het dagelijks leven.

Daarnaast verwerven studenten een basiskennis van de principes van wetenschappelijk onderzoek en kritisch denken die niet alleen van toepassing zijn op de psychologie, maar op alle wetenschappen. Psychologiecursussen met een primaire focus op fundamenteel onderzoek in de psychologie zijn genummerd 351-359. Andere cursussen bieden diepte op een gespecialiseerd gebied, integreren psychologisch onderzoek en theorieën met andere disciplines, richten zich op toepassingen van psychologie of een combinatie. Cursussen 300-339 zijn cross-list van andere afdelingen, die van belang kunnen zijn voor psychologische majors. Cursussen die van andere afdelingen worden vermeld, tellen niet mee voor de major. Deze cursussen helpen om deel te nemen aan wetenschappelijk psychologisch onderzoek; psychologische theorie, methoden en gegevens gebruiken bij het beantwoorden van toegepaste vragen; en denk rijk, systematisch en kritisch na over de persoonlijke ervaringen, interpersoonlijke interacties, sociale problemen en problemen die ze hun hele leven zullen tegenkomen.

Algemene onderwijsvereisten

De afdeling biedt één cursus die voldoet aan de component kwantitatief redeneren van de analytische redeneervereiste, PSYC 245; een cursus die voldoet aan de internationale component van de Perspectives on Diversity Requirement, PSYC 362; twee cursussen die voldoen aan de Binnenlandse component van de Perspectieven op Diversiteitsvereiste, PSYC 344 en 364; één cursus die voldoet aan de schrijfintensieve vereiste, PSYC 343; en vijf cursussen die voldoen aan de Wellness-vereiste, PSYC 368, 373, 374, 376 en 378.

Daarnaast voldoen zes cursussen aan de schrijfintensieve vereiste, PSYC 230, 352, 353, 356, 358 en 370.

Internationale toelating

Een wereldwijde leergemeenschap

Geworteld in de Quaker-waarden van gelijkheid, rechtvaardigheid, respect en samenwerking, creëert een Earlham-opleiding een oneindig verlangen om de wereld anders te zien en verandering teweeg te brengen. Earlham bereidt je voor op de uitdagingen en beslissingen van je universiteitscarrière en op je leven na de universiteit.

Als internationale student speel je een sleutelrol om de wereld naar Earlham te brengen. We herkennen en waarderen de verschillende perspectieven die je met je meebrengt en hoe ze ervaringen in en buiten de klas kunnen verrijken.

Internationale studenten vormen ongeveer 21% van de totale studentenpopulatie in Earlham. Onze dynamische campus omvat meer dan 200 internationale studenten, docenten en taalassistenten uit meer dan 60 landen.

We kijken ernaar uit u ook op de campus te verwelkomen!

134021_90849194_10157509590788167_8445572202786455552_o.jpg

Gestandaardiseerde testscores

Gestandaardiseerde testscores zijn vereist van alle internationale aanvragers.

Als Engels niet uw primaire taal is, moet u een examen Engels afleggen en voldoen aan de vereiste criteria. U kunt ook een SAT- of ACT-score indienen om uw concurrentievermogen te vergroten voor toelating en voor studiebeurs.

Als Engels uw primaire taal is, kunt u uw SAT- of ACT-scores indienen in plaats van een Engels taalvaardigheidsexamen.

Huidige geaccepteerde tests en minimaal vereiste scores zijn:

Test Verplicht Aanbevolen
SAT - EBRW 400 600
ACT - Lezen 20 26
TOEFL - totaal 80 92
IELTS - totaal 6.0 7.0
Duolingo - totaal 105 115
GTEC - totaal 1192 1255
ISE - totaal ISE II verdienste ISE III Pass

Hoewel we de vele problemen bij gestandaardiseerde tests begrijpen, vereist de huidige registratie van Earlham bij SEVIS dat deze testscore-eisen worden nageleefd. SEVIS is het studenten- en uitwisselingsbezoekersinformatiesysteem dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gebruikt namens het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (maw belangrijke Amerikaanse overheidsinstanties). Daarom moeten de internationale studentadviseurs testscores gebruiken om academische paraatheid en Engelse taalvaardigheid te onderbouwen bij het voorbereiden van een I-20 (het document dat nodig is om een studentenvisum aan te vragen) voor een toegelaten student.

toelatingen

Over de school

Vragen