Keystone logo
Earlham College Bachelor in de wiskunde
Earlham College

Bachelor in de wiskunde

Richmond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.241 / per year *

Op de campus

* Kamer, maaltijden en andere kosten zijn niet inbegrepen.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Bij Earlham ontwikkelen onze studenten wiskundige grondbeginselen en probleemoplossende vaardigheden die ze kunnen toepassen in verschillende disciplines of bij verdere studie van wiskunde.

Het is gemakkelijk voor onze wiskundestudenten om projecten te ontwerpen en eraan deel te nemen die verbanden zoeken tussen wiskunde en andere interesses als een klassenproject, een onafhankelijke studie of als een dubbele major.

We hebben nauwe en voortdurende samenwerking tussen docenten en studenten, zowel in de klas als in omgevingen zoals samenwerken in de Math Studio of onderzoek doen naar onderwerpen als de opwarming van de aarde, patroonvorming in dierenjassen en de verspreiding van ideeën tijdens de 'Arabische lente'.

Zomerstages zijn beschikbaar bij de Centers for Disease Control, de National Laboratories, het National Institute for Standards and Technology, NASA en de NSA.

highlights

Onze studenten nemen deel aan wekelijkse "mathofielen" -seminars en informele lunches en wonen regionale bijeenkomsten van professionele wiskundigen bij.

Je kunt studeren aan de Budapest Semesters in Mathematics, een van 's werelds grootste centra voor wiskundig onderzoek.

Recente alumni zitten op de graduate school en studeren toegepaste wiskunde, actuariële wetenschappen, informatica, onderwijs, techniek, milieukunde, rechten, wiskunde, geneeskunde, musicologie of theologie.

Je kunt zien dat Earlham Mathematics alumni middelbare schoolleraren, bedrijfsmanagers, computerprogrammeurs, systeemanalisten, milieustatistici, actuarissen of wiskundeprofessoren worden.

uitkomsten

Earlham wiskunde-majors zijn afgestudeerd in wiskunde, natuurkunde, economie, financiën, muziek, geowetenschappen en psychologie.

Alumni hebben een breed scala aan carrières gevolgd, waaronder financiën, agenten voor zowel de NSA als voor de FBI, actuarissen, aspecten van informatica en secundair onderwijs.

Een student presenteerde onlangs haar werk op een nationale gezamenlijke bijeenkomst van de Mathematical Association of America en de American Mathematical Society.

Plan van studie

Algemene onderwijsvereisten

De afdeling Wiskunde biedt 17 cursussen die voldoen aan de component Abstract Reasoning van de Analytical Reasoning Requirement for General Education: MATH 130, 140, 180, 190, 280, 288, 300, 301, 310, 320, 350, 360, 420, 425, 430, 435 en 482; en zeven die voldoen aan de kwantitatieve redeneercomponent van deze vereiste: MATH 120, 180, 280, 300, 320, 350 en 360. De afdeling biedt ook Earlham Seminars aan.

De burgemeester

Studenten die een major in wiskunde overwegen, worden aangemoedigd om zich in het najaarssemester van hun eerste jaar in te schrijven voor Calculus A of discrete wiskunde en hun plannen te bespreken met een van de wiskunde-faculteit als ze op de middelbare school calculus hebben genomen.

Internationale toelating

Een wereldwijde leergemeenschap

Geworteld in de Quaker-waarden van gelijkheid, rechtvaardigheid, respect en samenwerking, creëert een Earlham-opleiding een oneindig verlangen om de wereld anders te zien en verandering teweeg te brengen. Earlham bereidt je voor op de uitdagingen en beslissingen van je universiteitscarrière en op je leven na de universiteit.

Als internationale student speel je een sleutelrol om de wereld naar Earlham te brengen. We herkennen en waarderen de verschillende perspectieven die je met je meebrengt en hoe ze ervaringen in en buiten de klas kunnen verrijken.

Internationale studenten vormen ongeveer 21% van de totale studentenpopulatie in Earlham. Onze dynamische campus omvat meer dan 200 internationale studenten, docenten en taalassistenten uit meer dan 60 landen.

We kijken ernaar uit u ook op de campus te verwelkomen!

134021_90849194_10157509590788167_8445572202786455552_o.jpg

Gestandaardiseerde testscores

Gestandaardiseerde testscores zijn vereist van alle internationale aanvragers.

Als Engels niet uw primaire taal is, moet u een examen Engels afleggen en voldoen aan de vereiste criteria. U kunt ook een SAT- of ACT-score indienen om uw concurrentievermogen te vergroten voor toelating en voor studiebeurs.

Als Engels uw primaire taal is, kunt u uw SAT- of ACT-scores indienen in plaats van een Engels taalvaardigheidsexamen.

Huidige geaccepteerde tests en minimaal vereiste scores zijn:

Test Verplicht Aanbevolen
SAT - EBRW 400 600
ACT - Lezen 20 26
TOEFL - totaal 80 92
IELTS - totaal 6.0 7.0
Duolingo - totaal 105 115
GTEC - totaal 1192 1255
ISE - totaal ISE II verdienste ISE III Pass

Hoewel we de vele problemen bij gestandaardiseerde tests begrijpen, vereist de huidige registratie van Earlham bij SEVIS dat deze testscore-eisen worden nageleefd. SEVIS is het studenten- en uitwisselingsbezoekersinformatiesysteem dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gebruikt namens het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (maw belangrijke Amerikaanse overheidsinstanties). Daarom moeten de internationale studentadviseurs testscores gebruiken om academische paraatheid en Engelse taalvaardigheid te onderbouwen bij het voorbereiden van een I-20 (het document dat nodig is om een studentenvisum aan te vragen) voor een toegelaten student.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen