Keystone logo
Earlham College Bachelor in globaal management
Earlham College

Bachelor in globaal management

Richmond, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.241 / per year *

Op de campus

* Kamer, maaltijden en andere kosten zijn niet inbegrepen.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Start-up, werk en leid in een geglobaliseerde wereld

Global Management-studenten verwerven kennis in theorie, praktijk en verbeelding door ervaringsactiviteiten in onze lessen. Ze ontwikkelen bedrijfsplannen voor startups of non-profitorganisaties met collega's, strijden om financiering en implementeren hun ideeën in hun thuisland of lokaal.

Cursussen in de major put uit economie, politiek, wiskunde, management en organisatiepsychologie. De major, in het kader van een Earlham liberal arts-opleiding, ondersteunt de ontwikkeling van kritisch en analytisch denken, schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en een interesse om positief bij te dragen aan de wereld.

Onze faculteit heeft werkervaring in verschillende landen en geavanceerde academische graden. We betrekken leerlingen regelmatig bij ons onderzoek.

highlights

Elke student voltooit een stage, hier in Richmond, buiten de campus in de Verenigde Staten of in het buitenland.

Stages kunnen worden afgerond via formele programma's in Philadelphia, New York of Washington, of studenten kunnen via The EPIC Advantage financiering aanvragen voor hun eigen stage.

Ongeveer 80 procent van onze alumni heeft een masterdiploma of Ph.D. programma's.

Pas afgestudeerden hebben werk gevonden bij een grote verscheidenheid aan organisaties, van First Bank in Indianapolis tot de Wereldbank in Palestina.

De major Global Management bestaat uit gemiddeld 40 procent van de internationale studenten van over de hele wereld. Onze Amerikaanse studenten kwamen uit het hele land en hadden veel verschillende achtergronden. Studenten kunnen verwachten dat ze in bijna elke klas van de major regelmatig in een multinationale groep werken.

De Earlham-prijs voor creatief kapitalisme

Sociaal ondernemerschap gedijt bij Earlham!

De Earlham Prize for Creative Capitalism is een businessplanwedstrijd die studenten helpt hun passies, ideeën en idealen van theorie naar praktijk te verplaatsen. De wedstrijd biedt studenten een platform om hun ideeën om te zetten in echte bedrijfsplannen.

Earlhamites wint een $ 1M Hult-prijs voor de Clinton's Urban Spaces Challenge

Een team van studenten van Earlham College ontving dinsdag $ 1 miljoen aan startkapitaal na het winnen van de Hult Prize, 's werelds grootste studentencompetitie voor maatschappelijk welzijn. Het Earlham-project is bedoeld om elf landen en miljoenen mensen positief te beïnvloeden.

Plan van studie

Algemene onderwijsvereisten

Het programma biedt 11 cursussen die voldoen aan de algemene onderwijsvereisten: drie cursussen die voldoen aan de component Abstract Reasoning van de Analytical Reasoning Requirement - MGMT 101, 103 en 310, één cursus die voldoet aan de Quantitative Reasoning-component van de Analytical Reasoning Requirement - MGMT 120, twee cursussen die voldoen aan de Binnenlandse component van de Perspectieven in Diversiteitsvereiste - MGMT 342 en 343, vier cursussen die voldoen aan de Internationale component van de Perspectieven in Diversiteitsvereiste - MGMT 322, 324, 325 en 377, en één cursus die voldoet aan de Welzijnseis - MGMT 260.

Bovendien kwalificeren MGMT 305, 306, 309, 312, 313, 315, 361 en 369 als onderzoekscursussen en MGMT 368 is een cursus schrijven intensief.

De burgemeester

Studenten worden aangemoedigd om in het eerste of tweede jaar met de major te beginnen. Dit biedt flexibiliteit in het schema van de student om deel te nemen aan een programma buiten de campus en om multinationale professionele netwerken te ontwikkelen onder andere studenten in het programma.

keuzevakken

 • Studenten moeten twee MGMT-cursussen van 3 studiepunten volgen van een track buiten hun gekozen track, waarbij ten minste één cursus van 3 studiepunten een cursus van het hoogste niveau is.

De minderjarige

Afgestudeerden van Earlham, ongeacht hun majors, volgen vaak een loopbaan die hen in managementfuncties brengt. Door Global Management als minor te nemen, kunnen studenten in elke major inzicht krijgen in hoe ze moeten werken en leiden in een organisatie.

Studenten die in Global Management minoren, moeten deze cursussen voltooien:

 • MGMT 141 World of Business
 • MGMT 200 Financiële boekhouding
 • MGMT 211 Leiderschap: theorie en praktijk
 • Twee aanvullende MGMT-cursussen op het hoogste niveau

Internationale toelating

Een wereldwijde leergemeenschap

Geworteld in de Quaker-waarden van gelijkheid, rechtvaardigheid, respect en samenwerking, creëert een Earlham-opleiding een oneindig verlangen om de wereld anders te zien en verandering teweeg te brengen. Earlham bereidt je voor op de uitdagingen en beslissingen van je universiteitscarrière en op je leven na de universiteit.

Als internationale student speel je een sleutelrol om de wereld naar Earlham te brengen. We herkennen en waarderen de verschillende perspectieven die je met je meebrengt en hoe ze ervaringen in en buiten de klas kunnen verrijken.

Internationale studenten vormen ongeveer 21% van de totale studentenpopulatie in Earlham. Onze dynamische campus omvat meer dan 200 internationale studenten, docenten en taalassistenten uit meer dan 60 landen.

We kijken ernaar uit u ook op de campus te verwelkomen!

134021_90849194_10157509590788167_8445572202786455552_o.jpg

Gestandaardiseerde testscores

Gestandaardiseerde testscores zijn vereist van alle internationale aanvragers.

Als Engels niet uw primaire taal is, moet u een examen Engels afleggen en voldoen aan de vereiste criteria. U kunt ook een SAT- of ACT-score indienen om uw concurrentievermogen te vergroten voor toelating en voor studiebeurs.

Als Engels uw primaire taal is, kunt u uw SAT- of ACT-scores indienen in plaats van een Engels taalvaardigheidsexamen.

Huidige geaccepteerde tests en minimaal vereiste scores zijn:

Test Verplicht Aanbevolen
SAT - EBRW 400 600
ACT - Lezen 20 26
TOEFL - totaal 80 92
IELTS - totaal 6.0 7.0
Duolingo - totaal 105 115
GTEC - totaal 1192 1255
ISE - totaal ISE II verdienste ISE III Pass

Hoewel we de vele problemen bij gestandaardiseerde tests begrijpen, vereist de huidige registratie van Earlham bij SEVIS dat deze testscore-eisen worden nageleefd. SEVIS is het studenten- en uitwisselingsbezoekersinformatiesysteem dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gebruikt namens het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (maw belangrijke Amerikaanse overheidsinstanties). Daarom moeten de internationale studentadviseurs testscores gebruiken om academische paraatheid en Engelse taalvaardigheid te onderbouwen bij het voorbereiden van een I-20 (het document dat nodig is om een studentenvisum aan te vragen) voor een toegelaten student.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Internationaal Ondernemerschap
  • Antwerp, België
 • BBA Specialisatie in Ondernemerschap & FinTech
  • Amsterdam, Nederlanden
 • Bachelor in bedrijfskunde en digitale innovatie met digitaal ondernemerschap in Barcelona
  • Barcelona, Spanje