Keystone logo
© Universidad EARTH
EARTH University

EARTH University

EARTH University

Invoering

EARTH University biedt een vierjarige bachelordiploma in landbouwwetenschappen. Onze prestigieuze internationale faculteit richt zich op het bieden van onderwijs met een solide wetenschappelijke en technische basis, die de nadruk legt op ethische waarden, ondernemerschap en ecologische en sociale betrokkenheid.

Wij zijn een multiculturele universiteit, met studenten en docenten uit meer dan 50 landen over de hele wereld.

Studentenleven

EARTH is een levenservaring waarmee je je kunt ontwikkelen als wereldburger. Je deelt met studenten uit meer dan 40 landen in een inclusieve omgeving en je zult een integrale ervaring beleven die je zal helpen je ethische waarden te versterken, in een team te werken, volhardend te zijn en naar verschillende perspectieven te luisteren.

Bij EARTH ben je uniek en zie je geen discriminatie op basis van leeftijd, etniciteit, seksuele geaardheid, religie, geslacht of nationaliteit. Je maakt deel uit van een gezin en een integrale en empathische gemeenschap.

Medische assistentie

EARTH heeft een kliniek op de campus met een 24-uurs aanwezigheid van artsen en verpleegkundigen, met 2 ambulance-eenheden. De medische verzekering die binnen het lesgeld wordt gedekt, is Pan-American Life Insurance of Costa Rica, SA

Statistieken

 • Internationale studenten:

  80%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  10 naar 1

Campusfuncties

Een geweldige campus

Op 8650 hectare op onze hoofdcampus vind je een fitnessruimte, zwembad, fitnessruimte, voetbalveld, honkbal, volleybal, tennis, basketbal, speelkamer en tv-kamer, drie bosreservaten, 30 hectare commerciële bananenboerderij, een botanische tuin , etnobotanische tuinen, boerderijen en recreatiegebieden.

  Beurzen en financiering

  Volledige beurs

  Dit soort hulp wordt doorgaans verleend door een sponsor en beheerd door de universiteit. Het wordt alleen toegekend aan studenten die anders niet naar een instelling voor hoger onderwijs zouden kunnen gaan en die het toelatingsproces met hoge scores met succes hebben goedgekeurd.

  Jaarlijks komen er ruim 1.000 aanvragen binnen voor een volledige beurs, waarvan er gemiddeld slechts 50 worden toegekend.

  Partial scholarships

  Bij dit soort hulp vergoedt de universiteit een percentage van de kosten en de familie van de student het verschil.

  Dit steunpercentage wordt bepaald na een evaluatie in overleg met een financiële hulpcommissie.

  Locaties

  • Mercedes

   Universidad EARTH, Mercedes, Guacimo, Limón, COSTA RICA, 70602, Mercedes

  Vragen